Klavyedeki bir tuş çalışmıyor yardım edebilir misiniz?

RenaSama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ESC tuşunun altındaki tırnak işareti tuşuna bastığımda hiç tepki göstermiyor. Shift ile kombinasyonu çalışıyor. é bunu yapabiliyorum. Tırnak işaretini windows tuşu ile birlikte çalıştırabiliyorum ". Önceden tek tuşla hallederken şimdi böyle oldu. Ekran klavyesinde de aynı sorun aynı. World belgelerini sık kullandığım için şu an ki tuş kombinasyonu beni yavaşlatıyor. Yardım ederseniz çok memnun olurum.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Başka bir klavyeni bilgisayarda dene. Sorun yaşanmazsa klavyenin içini açıp temizleme gerekir.

Klavyeni kaç yıl kullandınız?

RenaSama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klavyemi alalı 2 3 ay olmuştur. Laptop kullanıyorum ikisinde de aynı sorun var. Fiziki bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü ekran klavyesinde de aynı sorun var.

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Bozuk olsa shift ile de çalışmaz. Muhtemelen klavye ayarı ile ilgilidir. Veya fark edemediğin bir durum vardır.

roawen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Klavye ayarı ile ilgili olabilir.büyük ihtimalle de öyle olması lazım.

RenaSama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütün ayarlarla oynadım sildim yükledim. Japonca klavye kullanıyorum yanında TR'nin. Kaldırıp tekrar yükledim olmadı. Güncellemeler yaptım yine olmadı.

roawen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Bir kaç gün bekle.Sonrasında düzelirse ve düzeldikten sonra gene öyle olursa klavyeni değiştirmen gerek.