klavye yavaş çalışıyor

ozcartman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klavye iki gündür hızlı yazdığım zaman harf atlıyor. Ne demek istediğimi daha net anlatmak için yukarıdaki cümleyi hızlı yazıcam aşağıya.

Lavyeiki güür hızı yazığım zama harf atlıor.

Gördüğünüz üzere arada eksik çok harf var. Yavaş yavaş yazarsam sorun olmuyor. Klavye ayarlarında filtre tuşları kapattım ancak faydası olmadı. Her zaman aynı harfler olsa klavye bozuk diycem ama karışık olarak atlıyor. format da çözmedi maalesef. birden fazla program ile tarattım virüs bulunamadı. bu arada dikkatimi çeken bir şey oldu: klavye bu durumda iken touchpad de kesik kesik çalışıyor cursor kesik kesik ilerliyor ekranda.klavyeyi değiştirmeyi düşündüm ama touchpad de aynı olunca klavyeyi değiştirmek çözüm olur mu bilemedim. Sizce neden olabilir?

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Klavye arızalı olabilir harici usb klavyeyle dene aynı sorun devam ediyormu devam ederse klavyeyi laptoptan tamamen sök ve yine toucpad devredışı bırakarak harici usb mause takıp dene aynı sorunlar devam ediyormu laptoplarda böyle sorunlar genelde klavyeyle alakalı oluyor..

ozcartman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kablosuz mouse ile denedim o normal çalıştı ama başka klavye ile denemedim

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Birinden bulup denemeni tavsiye ederim ama laptop modeline uygun klavyeyi alıp deneyip bakabilirsin sadece denerken flex kabloyu bükmemeye özen göster eğer sorun devam ederse iade edersin..

ozcartman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en kısa sürede deneyeyim teşekkürler

---- Mesajlar birleştirildi ----

Birinden bulup denemeni tavsiye ederim ama laptop modeline uygun klavyeyi alıp deneyip bakabilirsin sadece denerken flex kabloyu bükmemeye özen göster eğer sorun devam ederse iade edersin..
laptopta klavye touchpad birleşik maalesf şimdi bakmak için söktüm. bu şekilde aradığımda sıfır ürün bulamadım. usb klavye alıp idare edicem sanırım.

Son düzenleme: