BarlasYasatur
Öğrenci
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.Geçen gün radikal bir karar alıp win7 olan işletim sistemimi win10 (pro) ile değiştirmek istedim ve yardım alarak hallettim.Formattan sonra ufak bir sorun çıktı,pek de ufak değil aslında.Bilgisayarı açtıktan bir süre sonra (bazen yarım saat,bazen bir saat,bazen ise on dakika) sanki bilgisayarım klavye ve mouse iki yabancıymış gibi davranıyor.Ne mouse u hareket ettirip bir yerlere tıklayabiliyorum,ne de klavyeyi kullanabiliyorum. Sorunu çözmek için Türkçe yöntemler geliştirdim tabii,eğer kasanın önüne bağlılarsa sorun yaşanınca çıkarıp arkaya takıyorum.Bu şekilde bir süre daha idare ediyor fakat sonra bu teknik işe yaramıyor,bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Klavye veya mouseda bir sorun yok,sorunu yaşadıktan sonra başka bir(kullanılmamış) klavye taktım fakat o da çalışmadı.
Aklımda hiç bir fikir yok ne yapabileceğimle ilgili,youtube dan bulduğum birkaç videodaki zırvaları denedim fakat onlar da işe yaramadı.Yine devre dışı kalırlar korkusuyla hızlıca yazdım bunları da
Aklımda hiç bir fikir yok ne yapabileceğimle ilgili,youtube dan bulduğum birkaç videodaki zırvaları denedim fakat onlar da işe yaramadı.Yine devre dışı kalırlar korkusuyla hızlıca yazdım bunları da