ashill2010
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar klavye fare alıcam oyun için yardım ederseniz sevinirim 2 si toplam 300 tl olsun lütfen yardım edin.
Çok fazla tuş olmasının bir zararı olacağını sanmıyorum ama G500'de güzel bir mouse.G600 de çok fazla atanabilir tuş var.Bu fps oyuncularının tercih etmeyeceği bir mouse.Ben g500 öneririm.Ben kullanıyorum çok memnunum.
Çok fazla tuş olmasının bir zararı olacağını sanmıyorum ama G500'de güzel bir mouse.![]()
Bütçeni söyle tavsiyede bulunalım.yav kardeşim şu pilli mouse beni hayattan soğuttu dakka başı pili bitiyor bende bulabilirsem şöyle güzel bir kablolu alacam
bu keratayada iyi alıştıydım ama neyse![]()
şu aralar durumum yok şaka şakaBütçeni söyle tavsiyede bulunalım.![]()
saol kardeşim ama klavye okadar değil gibi gelldi bana .d ve maus pad de önerirmisin?
TRUST GXT GAMING MOUSE PADsaol kardeşim ama klavye okadar değil gibi gelldi bana .d ve maus pad de önerirmisin?
G300 ve G400 sahibiyim.
G300 5 para etmez, hafif şekilsiz şemalsiz rahatsız edici bir mouse sadece görüntürden ibaret.
G400 ise verdiğin paraya kıyasla muhteşem bir mouse.
Ben profesyonel oyuncuyum demiyorsan hiç fazla para verip şekilli şemalli bişey almanın anlamı yok, G400 al fazlası ile mutlu eder.
Profesyonelim aga csde top 15 d ebirincilim var düşün yani bu tusu bozuk klavye ve catur cutur öten maus ile bile 1. oldum![]()