Klavye Tavsiyesi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan moehard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

moehard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar leptop kullanıyorum ama leptobun klavyesi küçük gelmekte 80-150 lira arası önereceğiniz sağlam bir klavye varmıdır ?

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
A4-TECH KM720 kullanıyorum, devlet daireledinde de standart bu klavye, tavsiye edebilirim. Son derece rahat yazılıyor. Sana belki multimeda özelliği olan bir klavye tavsiye edebilirim, ses açıp kapamak için masaüstüne küçültmen gerekmesin oyun oynarken. En güzeli mağazaya gidip parmağının beğendiğini almak :D

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Logitech K120 kullanıyorum. benimde laptopumun klavyesi nin bazı tuşları çalışmadığı için bunu aldım memnunum.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
10 parmak F klavye yazan birisi olarak sana şunu öneriyorum, klavyeni mağazada test etmeden, dokunmadan, hissiyatına bakmadan alma.
--- Gönderi Güncellendi ---
Her ne kadar işin başında olsam da yeni başlayan birisi için F klavyede iyi yazıyorum :) Kurstakiler bana uçuyor gözüyle bakıyor, ben rakiplerime bakıp sürünüyorum gözüyle bakıyorum kendime :D

Screenshot from 2017-03-18 13-17-50.png

moehard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
A4-TECH KM720 kullanıyorum, devlet daireledinde de standart bu klavye, tavsiye edebilirim. Son derece rahat yazılıyor. Sana belki multimeda özelliği olan bir klavye tavsiye edebilirim, ses açıp kapamak için masaüstüne küçültmen gerekmesin oyun oynarken. En güzeli mağazaya gidip parmağının beğendiğini almak :D
Fiyatlarınıda belirtirseniz internetten bir bakayım.