Klavye Problemi

Cihan Köse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ÖnceLikLe İyi GünLer İyi ForumLar.

Klavye iLe iLgiLi ProbLemin ŞöyLe. W Tuşuna Basınca A Veya D Tuşu ÇaLışmıyor. Aynı Durum D, A TuşuyLada Var A veya D Ye Basınca W ÇaLışmıyor.

NormaLde Bu 3 Tuş Sorunsuz ÇaLışıyor Fakat W A D TuşLarından Herhangi Birine Basınca Diğer 2 Tuştan Birine Basamıyorum.

Neredeyse En Çok KuLLanıLan TuşLar SayıLabir. OnLine Cs Ve Knight OnLine Oynuyorum Ve Bu TuşLar ÇaLışmadan Birşey Yapamam

Sorun Acaba Neden KaynakLanıyor. Bir Çözümü Varmıdır
Klavye Modelim İse: Comfort Curve Keyboard 2000 - Microsoft

Cihan Köse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımcı oLabiLecekLer ArkadaşLardan Tüm yardımLarı BekLiyorum.

D.N: Format Atsam DüzeLir Mi ?

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Klavyeden kaynaklanabilir. Başka makinada deneyebilirsin.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
aynı klavyeden bendede var pes oynarken w+s şeklinde kullanıyorum bir sorun olmuyor başka bir tuş basılı kalmış olabilir mi

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşım sorunsuz tuşların tek tek çalışıyorsa. Bunun gibi sorunlarda :
1) klavyenin jaklarını çıkarıp takarak kısa devre yapmadıklarından emin ol.
2) bilgisayarda deep freeze varsa pasif yapıp, bi kaç dakikka çalıştır.
3) başka klavye bulup tak ve çıkar .
İnşallah düzelir hacım :)

söylemeyi unutmuşum bide her oyunda aynısınımı yapıyor ?

Cihan Köse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klavyeden kaynaklanabilir. Başka makinada deneyebilirsin.
MaLesef ÖyLe Bir İmkanım Yok :(

aynı klavyeden bendede var pes oynarken w+s şeklinde kullanıyorum bir sorun olmuyor başka bir tuş basılı kalmış olabilir mi
KontroL ettim HiçBir Tuş BasıLı DeğiL

Arkadaşım sorunsuz tuşların tek tek çalışıyorsa. Bunun gibi sorunlarda :
1) klavyenin jaklarını çıkarıp takarak kısa devre yapmadıklarından emin ol.
2) bilgisayarda deep freeze varsa pasif yapıp, bi kaç dakikka çalıştır.
3) başka klavye bulup tak ve çıkar .
İnşallah düzelir hacım :)

söylemeyi unutmuşum bide her oyunda aynısınımı yapıyor ?

1. Denedim oLmadı
2.Depp Freeze KuLLanmıyorum
3. İmkanım Yok =)
4. Denediğim Tüm OyunLarda da Aynı Hata iLe KarşıLaştım.

Birazdan Pc ye Format Atacağım İnş oLur YedekLerimi aLayımda Ben

egeerdiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş aynı klavye bendede var ve aynı problem bendede oluo :S

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sorunla ilgili olarak bir çok rapor var internette. çok fantastik çözümler de var ( yumruklamak dahil ) ama en akılcı çözüm
klvyenin driverlerini düncellemen.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
bu tuşlar yanyana duruyor.
bence fiziksel bi sorun var klavyede.
bu tuşları sürekli kullandığından altındaki tabaka içine çökmüş,belirli bir bölgeden ancak bir tuşun bastığı kadarlık kısmı alıyor olabilir.anlatabilmişimdir umarım :)
bana sorun klavyedenmiş gibi geliyor..

Reaksiyon puanı
189
Klavyeni bir oyuncu klavyesi ile değiştir. Çoklu tuş sinyalini her klavye adam akıllı gönderemez. Genelde oyuncu klavyelerinde bunları olabildiğince arttırırlar. Hatta microsoft'un bir oyuncu klavyesi aynı anda 21 tane tuşa basılması durumunda bile çalışabiliyordu...

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
kardeş Q klavyem bozuldu onu çıkarıp F klavye taktım ama F klavyede tuşlar Q klavyedeki gibi çıkıyo napa bilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:confused1::confused1::confused1::bored:bakarmısınız silah alabiliyorum fakat silahımı aldıktan sonra ç tuşuna basınca tabancanın mermisini doldurmuyor ne yapabılırım:bored:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bende aynı sorunla karşılaşıyorum aynı anda 2 tuşa birden basamıyorum işlemiyor mesela cs atıyorum ileri giderken sağ tuşa basıyorum duruyor başka oyundada oldu oyunda bi sorun yok sorun pc de hiç bi arkadaşımda çözüm bulamadı ne yapmalıyım sizce ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar Çözümü buldum bnde bnde de ok tuşlarına basınca alt q w e a s d basmıyordu sağ daki sayıların orda enter tuşu basılı kalmış düzelttim Oldu şimdi aynı anda 6 tuşa birden basabiliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
csde sorunu olan arkadaşlar cfg kullanıyorsa kaldırsın cfgyi oyunuda silsin tekrar yuklesin düzelir.

(bana böyle olunca ben hep aynısını yaparım ve hep çalışır.)

maotheniger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ÖnceLikLe İyi GünLer İyi ForumLar.

Klavye iLe iLgiLi ProbLemin ŞöyLe. W Tuşuna Basınca A Veya D Tuşu ÇaLışmıyor. Aynı Durum D, A TuşuyLada Var A veya D Ye Basınca W ÇaLışmıyor.

NormaLde Bu 3 Tuş Sorunsuz ÇaLışıyor Fakat W A D TuşLarından Herhangi Birine Basınca Diğer 2 Tuştan Birine Basamıyorum.

Neredeyse En Çok KuLLanıLan TuşLar SayıLabir. OnLine Cs Ve Knight OnLine Oynuyorum Ve Bu TuşLar ÇaLışmadan Birşey Yapamam

Sorun Acaba Neden KaynakLanıyor. Bir Çözümü Varmıdır
Klavye Modelim İse: Comfort Curve Keyboard 2000 - Microsoft
Klavyeniz ne olursa olsun ister PS2 ister USB denetçisi anakart üzerinde yer almaktadır. Anakart BIOS güncellemesi probleminizi çözebilir. İkinci bir olasılıkda klavyenizin hatalı veri gönderimi yapıyor olması yani bozuk olması. Bunu dos üzerinde deneyebilirsinzi. Windows çalışmadan Dos ortamında boot ettirebileceğiniz bir CD USB gibi aparatiniz var ise test edip yazılım veya donanım hata kaynağını tespit edebilirsiniz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

€ harif y€rin€ bu g€lioy naısl düz€lt€ bilirim ?

Shift + E veya altgr+ e tuşlarına bastığınız da hala aynı işareti alıyor iseniz BIOS güncellemesi probleminizi çözecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede w tuşu çalışmıyo bide sağ yön tuşu çalışmıo napabilirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:glare::lol::turned:benimkinin üstüne su döküldü bazı tuşlar üzgün yazmıyor ne yapabilirim

Anonym183

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bende hunter x kharma oyincu klavyesi var ama son zamanlarda 2 tusa aynanda basinca kitlenmeye basladi onerin var mi