Klavye-Mouse sorunu, yardım edebilecek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar driver scanner programından 1 saat önce driver indirdim.. 3 tane usb girişi vs. driver indirdi, geçerli olması için yeniden başlatın dedi, başlattım.. klavye-mouse biosta çalışıyor ama oturum açmaya gelince çalışmıyo ikisi de.. klavye mouse logitech mk710 wireless seti.. ayrıca yüz tanımayla oturum açma da var benim hesabımda, kamerayı da görmediği için kamera hatası da veriyo.. usb ile çalışan donanımları görmüyo gibi.. nasıl çözerim bu sorunu, abimin laptopunu kullanıyorum şimdi.. yardım edin lütfen..

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Bios ayarlarında Usb klavye / mause "Enable" olarak mı seçili?

elber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biosta klavye mouse ayarını bulamadım.. msi clickbios var bende..

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Anakart Driverini güncelle.

driveri bulamıyorsan Soru işareti veya ünlem işareti olan yere sağ tıkla özellikler de ordan ayrıntıları seç orda driver kodu veriyor kodu ctrl c ile kopyala www.devid.info gir kodu yapıştır driveri verecek.bu şekilde halledebilirsin. bu arada bios sıfırlamayı unutma.

del!a$k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
veya ;

soru işaretlerinin olduğu yerde ilgili bulunmayan aygıta sağtık yapıp özelliklere girin ayrıntılar başlığı altında aygıt kopya kimliğini seçin sonra o kopya kimliği kısmında 1den fazlada olabilir dert etmeyin birini seçip ctrl+c (xp de kopyala seçeneği çıkmıyor)yapın şimdi bu kopyaladığınız aygıt kimliğini http://www.devid.info/tr/ adresindeki ilgili yere yapıştırın ok demeniz yeterli orada size ilgili linkleri verecektir diğer bilinmeyen donanımlar içinde aynı şeyi uygulayın.

resimli anlatımı ;

bilinmeyen.gif