Klasör senkronizasyon yazılımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan biyoweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

biyoweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben fotoğrafla ilgilenmekteyim ve elimde devasa bir fotoğraf arşivi var. Bu konuyla ilgilenen herkes gibi bende bu arşivi kaybetmenin korkulu rüyasını sık gören biri olarak fotoğraflarımı birden fazla alanda saklamaktayım.

Sakalama yöntemim şu şekilde, fotoğraflarımı ilk olarak Laptop'mın D sürücüsüne atıyorum. Daha sonra aynı klasörü harici HDD'imdeki arşivimle eşitliyorum. Ayrıca fotoğraflarımı Onedrive alanıma yüklüyorum. Benim istediğim bu eşitleme işlemini otomatik senkronizasyon şeklinde yapabileceğim bir program olup olmadığını öğrenmek.

Ana güncelleme klasörüm bilgisayarımın D sürücüsü. Ben bu klasörü güncellediğimde yeni dosyaların harici HDD'deki klasöle otomatik senkronize edilmesini sağlayabileceğim bir program öneriniz varsa sevinirim. Programın aynı şekilde OneDrive'da seçtiğim klasörüde yine D'deki ana klasörle senkronize etmesi tercih sebebimdir. Ama olmasada olur. Özellikle D sürücüsü ve harici HDD klasörü için otomatik senkronizasyon programına ihityacım var. Teşekkürler,

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Onedrive PC uygulamasını indirip, eşitlenecek klasörleri seçin. İçerikte değişiklik yapıldıkça otomatik olarak sync eder zaten. Tekrar tekrar yedeklemek için uğraşmazsınız. Aynısını ben de yapıyorum, oldukça da kullanışlı

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454