Klasör açamama sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan as37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

as37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar, bir klasörün üzerine açmak için tıkladığımda "bu başka bir program tarafından çalıştırılıyor diye uyarı cıkıyor, ancak hiç açık bir program yok, o klasör de açık değil nasıl oluyor bu, sebebi nedir acaba?

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
görev yöneticisinden explorer.exe'yi sonlandır sonra tekrar çalıştır. Ve bir daha dene...

Hatta sen bir restart yap. Windows'un haricinde bir program kullanıyorsa sorunun çözülmeyecektir...

as37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım görev yöneticisi de aktif durumda değil. görev çubuğuna sağ tıkladıgımda görev yöneticisi aktif durumda görünmüyor, dolayısıyla görev yöneticine giremiyorum, bir de bu sorun var yani

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
arkadaşım görev yöneticisi de aktif durumda değil. görev çubuğuna sağ tıkladıgımda görev yöneticisi aktif durumda görünmüyor, dolayısıyla görev yöneticine giremiyorum, bir de bu sorun var yani

ctrl-alt-delete ile girebilirsin görev yöneticisine

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Click Start -> Run. Type in "regedit" (no quotes) and hit Enter.

Search for HKEY_CURRENT_USER -> Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System.

Look for: DisableTaskMgr. Click on REG_DWORD. Value: 1=Enable this key (disables TaskManager); Value: 0=Disable (actually enables TaskManager)

Close RegEdit

Reboot your machine.

regedit'de çalışmıyor deme, yatmaya gidiyorum. ancak yarın cevaplarım haberin olsun :)

gerçi arkadaşlar burada. Onlar yardımcı olacaktır..