Kizlarsoruyor.com (uzun...)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Açıklıyorum şu ana kadar en nefret ettiğim site kizlarsoruyor.com'dur

daha dün birisi soru sormuş idolünüz kimdir? diye

bir yığın cevap var hz isa, muhammed, che vs .vs. ben sadece

''MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'' yazdım anında bi yönetici yorumu yapıştırmış
''şimdi sileceğim Atatürk yazdım diye sildim diyecek''
geç kalmadı diğer mod.lar adminlerde toplandı zaten sildiler, konu açtım akşam böyle böyle diye kimisi inanmadı kimisi bana katıldı iyi olmuş iyi ki silmişler diyeni bile vardı. Sonuç bu da silindi!

Ya kardeşim hikaye yazmadım şiir yazmadım hakaret yazmadım ''19 harf'' mi batıyor g*tünüze?
sözde siyasi içerik yasak olacak sitede arada denk geliyorum devletin iyi yönlerini paylaşan siyasal içeriklere kimse bişey demiyor... Açalım bakalım ''Bu şehitler ne olacak, Devlet nereye gidiyor, İşsizlik ne halde, Vatandaş aç'' gibi konular kaç dakika tutuyorlar

Ya bir konuyu tam engellersin kimse o konuda paylaşım yapamaz yada izin verirsin herkes kendi görüşünü paylaşır!

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
nickten anladığım kadarıyla erkeksin ve erkek olarak karı kızın olduğu sitede ne işin var onu anlamadım :)

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
insanların düşüncelerine tahammül etmeyi öğrenmeden çağdaş insanlar olamayacağız, ortadoğu kabileleri gibi hayatımıza devam edeceğiz...

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
insanların düşüncelerine tahammül etmeyi öğrenmeden çağdaş insanlar olamayacağız, ortadoğu kabileleri gibi hayatımıza devam edeceğiz...
aynen öyle malesef dostum

nickten anladığım kadarıyla erkeksin ve erkek olarak karı kızın olduğu sitede ne işin var onu anlamadım :)
yok sitenin adı kızlarsoruyor baksan kızdan çok erkek var sitede :D

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ciddi bi siteden bahsediliyo oysa neyse de. Popüler iş yapılmak için hazırlanmış uyduruk bir site işte.Oraya Mustafa değil Maykıl ismi yakışır.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Boşverin bunları. Sen oraya Mustafa Kemal Atatürk yazacak kadar adamsın, onurlu bir Türksün. Onlar kaybetmiştir Hz İsa yı idol alarak.

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir türlü yorum yazamadım :) sinirlerim gerildi

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Boşverin bunları. Sen oraya Mustafa Kemal Atatürk yazacak kadar adamsın, onurlu bir Türksün. Onlar kaybetmiştir Hz İsa yı idol alarak.

Niye Hz. İsa lanetli biri mi?? Şimdi gökten inse. Bana niye böyle dedin dese. Ne cevap vereceksin merak ediyorum...

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Atatürkü idol almak siyasetse bende ağır siyasetçiyim ozaman.Atatürk'ün ilkeleri üzerinde kurulmuş Türkiyede
Atatürk idolümüz olmayacakta kim olacak? :)

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yemin ediyorum insin gelsin derim bunu: Sen git de baban gelsin [MENTION=39204]desperado64[/MENTION]

murat250

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Google'da "site:www.kizlarsoruyor.com MUSTAFA KEMAL ATATÜRK" şeklinde arama yapınca birçok sonuç çıkıyor.
Galiba olay sizin talihsizliğiniz. Sorunlu birine denk gelmişsiniz.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yemin ediyorum insin gelsin derim bunu: Sen git de baban gelsin @desperado64

Eğer "Müslüman"sanız, açın imanın şartlarını bir okuyun... Atatürk' ü de severim, Hz. Muhammed (sav) i de, Hz. İsa yı da, hepsinin yeri ayrı... "Sen git baban gelsin" ha :glare: bu kafayla babalar size değil, siz babalara gelirsiniz...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Birisinden saygı bekliyorsan karşındakine saygılı olacaksın.İstersen b.ka tap kimsenin umrunda değilsin ama burada gelip muhammed,isa yazıp dengesiz olduğunu açıkça belirtme.

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birisinden saygı bekliyorsan karşındakine saygılı olacaksın.İstersen b.ka tap

kişisel olarak tartışmaya girmek istemiyorum ama saygı dediğin şey bumu?

Birisinden saygı bekliyorsan karşındakine saygılı olacaksın. taptığı şey her neyse b*k demeyeceksin.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242

Birisinden saygı bekliyorsan karşındakine saygılı olacaksın. taptığı şey her neyse b*k demeyeceksin.
Taptığı şeyin gerçek mana da b.k olma ihtimali var mı yok mu?

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5

İneğe tapanlar var. Kendi yaptığı puta tapanlar var sonra onu helva niyetine yiyenler var. B*ka tapanlar da olsa hiç şaşırmam.
[MENTION=289524]ugurcan90[/MENTION]
"muhammed" demişsin be kardeş. Nasıl bi akıldasın be abicim. Hani saygı bekliyorsun ya emin ol senin mesajını silen o moderatörden pekte bir farkın olmadığını düşünüyorum.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
fark edermi sen 'istersen b*ka tap' diyerek hakaret ediyorsun zaten kendince aşağılıyorsun. ki b*ka da tapabilir. #zozeidon bence bi sakıncası yok. sizcede olmamalı.
Herkes sütten çıkmış ak kaşık zaten.

Peki bu konuyu açan muhammed diyerek kime hakaret ediyor? Şimdi dersin ki ben onu hakaret olarak görmedim bende derim ki bende zaten b.ka tap lafını hakaret olarak görmüyorum.Başkasının manevi değerlerine laf uzatmadığı sürece (bir yığın, vs. vs. sözleri bir aşağılama belirtisi) neye taparsa tapsın daha önce de dediğim gibi umrumda değil ama sen uzatmakta kararlısın herhalde. Tek başına uzatmaya devam edebilirsin.

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İneğe tapanlar var. Kendi yaptığı puta tapanlar var sonra onu helva niyetine yiyenler var. B*ka tapanlar da olsa hiç şaşırmam.
@ugurcan90
"muhammed" demişsin be kardeş. Nasıl bi akıldasın be abicim. Hani saygı bekliyorsun ya emin ol senin mesajını silen o moderatörden pekte bir farkın olmadığını düşünüyorum.
hz isa, hz. muhammed yazıyor orada yani sade hz. muhammed yazmıyor ayrı ayrı yazma gereği duymadım anlamanızı bekliyordum keşke bazı peygamlerler deseymişim

sitede yeniyim konuyu düzenleme şansım varsa söyleyin nasıl? yarı ayrı hz. hz. hz. yazayım bazı arkadaşlar ya anlamıyor ya sorun çıkartmaya çalışıyor...

zeratul

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neden bir idole ihtiyaç duyuyursunuz? Anlamıyorum. İdol olmadan olmuyor mu?

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338

Hangi inanca mensupsun bilmiyorum.

Ama peygamberlere inanmak imanın şartlarındandır, Hz. İsa büyük peygamberlerdendir, ona iman etmeyen Müslüman olamaz.

Hadi Müslüman değilsin diyelim, bu çok normal bir durum ama bu cehalet nedir?

Hz İsa ile nasıl sen Mustafa Kemal'i karşılaştırırsın?

Sana kimse o ikisinin kim olduğunu öğretmedi mi?

Önce bu cehaletten kurtul, Hz. İsa kimdir, aç oku.

Keşke tüm insanlar idol olarak Hz İsa'yı örnek alsalardı.

Bunları kim yetiştiriyor Yarabbim?

Sorsan elin pop starının ayakkabı numarasını dahi bilir, Hz İsa kimdir haberi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...