Kızların sigara içme oranı patladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yazık diyorum ama sigara içme sebepleri sadece bizim için değil... sıkıntı&özenti onlarınki :4:

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
Silence seni daha hiç görmedim ? daha önce hiç kimseye cevap veridğini de görmedim

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Tanışma konusu değil burası ..

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
İyi bi şey değil ama içmesi yakışan kızlar var :)

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Herkes özgür iradesiyle ne içip ne içmeyeceğine karar verebilir, kimse kimseyi bu şekilde eleştirme hakkına sahip değil.
Bazısı özenti olduğundan içiyor doğru, ancak yine de bu konu edilecek birşey değil..

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Düz mantık kuruyorum yanlışsam söyleyin....

Bir birey, 15 yaşında liseye başlıyor. Sigara da içmiyor, sağlıklı yaşıyor. Sigaraya başlaması için bir sebebi var mı ? Kim kendine zehir enjekte etmek ister ? Birisi kaç yaşında olursa olsun sigaraya neden başlıyor. Eğer cevabı stres, hayat mücadelesi, sıkıntıdan gibi cevaplar verirseniz, bu siniz sigaraya sığındığınız anlamına gelir. Yok siz bana, lisede (veya başka ortamda) arkadaşım önerdi o yüzden içiyorum. Bir kere başladım öyle gidiyor derseniz, bu sizin köprüden atlayanları görünce, sizinde atlayabilme ihtimaliniz olduğunu gösterir. Bu durum bir bakıma özentidir. Çünkü, arkadaşlarında var diye cep telefonu istemek, spor ayakkabı istemek gibi (örnekler çoğaltılabilir.) Ama siz ben böyle başlamadım, kendim başladım kimse yoktu yanımda derseniz bu durumda da özenti oluyorsunuz. Kimse zevk için sigaraya başlamaz. Sigara içmedim ama kafa yapıyor sanırım. Sigara içinlerin gözlerindeki ifadeden bu karara vardım. Beynin uyuşturmak için bu çaba neden ? Bana sigaraya başlama şeklinizi söyleyin, size kim olduğunuzu söyleyeyim :P

Teşekkür ederim :)

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bide su var beni alıstıran ki neden alıştırdın dedigimde bana su cevabı verdi :D
sigaram bittiginde ben kimden sigara istiyecem sürekli diye soru sormus kendine Oda ben gelmisim aklıma :S
Özenti degildir bazıların başka yerleden Kaynak üretmesiylen Yayılmıstır. Sigara...... böyle bişey işte Yeni kaynak lar Yeni sigara Alış verişidir beleşş kaynak......
Şükür 7 yıl sonra bıraktım :D 5. senemdeyim bıraklı
Darısı herkezin basına................

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Kızların elinde olması gereken en son şey..