Kızlar Mazoşist midir?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
kardeş geneli için haklısın ama ben burada kendimi dışarı alıyorum bu yaşıma kadar hayatımda sadece 2 kız oldu yaş da 27 :P
Ne tesadüf? Yaşım 21 ve 21 kız arkadaşım oldu. :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ben senin kadar hızlı değilim kaptan her limanda bir tane bırakmışın :D :P

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
:D:D bende nice 2 lere dicek gibi oldum ama malesef yapım değil

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
saol kalsın ben sevmiyorum öyle 30 kişi bir tane olsun benim olsun.
Abi senin işin de zor ama böyle sen bi tane olsun benim olsun diyip ilgi gösterceksin, ama çoğu zaman memnun edemeyeceksin benim şimdiye kadar gördüğüm, kızlar kendilerine bağlı romantik ve düşünceli erkek hayal ederler ama nedense hiç bir zaman buldukların da o erkeğe değer vermezler kim umursamıyor kötü davranıyorsa onun peşine koşuyorlar.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Abi senin işin de zor ama böyle sen bi tane olsun benim olsun diyip ilgi gösterceksin, ama çoğu zaman memnun edemeyeceksin benim şimdiye kadar gördüğüm, kızlar kendilerine bağlı romantik ve düşünceli erkek hayal ederler ama nedense hiç bir zaman buldukların da o erkeğe değer vermezler kim umursamıyor kötü davranıyorsa onun peşine koşuyorlar.

hay azını öpeyim dicektim olmaz şimdi :D:D sana %100 katılıyorum. birbirine tamaman yabancı 3 kızla oturdum sohbet ettim 2 gün önce neler söylemedilerki. ne kadar şanslıymışımki iş arksadaşlarım çok değerli insanlar çıktı beni abileri gibi görüp öyle samimi konuştularki bilemezsiniz. ondan kız milletini sevmiyecen diyorum. sevgi gösterdinmi seni anında satıyolar. malesef benimde yapım bu bu saatten sonra değişmem de zor. kaderimi kabullendim ben. :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Teşhis konmuş, bence de öyle valla :) Sadece çevremde onlarca örnek var.

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kızlar görünüşte farklı yani zor ama davranışta çok basit yaratıklardır,bayanın her zaman korkuları vardır önce erkekten sonra çevreden az buçuk tahmin ediyorsunuzdur zaten nasıl korku olduklarını,türkiyede şizofrenik bir durum var zaten o yüzden seviye yok kızlar avucuna aldıklarını önemsemezler siz siz olun önce kötü sonra iyi davranın önce aşkım cicim ayları olmasın ve giderine bırakın çünkü bayanlar ne istediklerini asla bilemezler

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
kızlar görünüşte farklı yani zor ama davranışta çok basit yaratıklardır,bayanın her zaman korkuları vardır önce erkekten sonra çevreden az buçuk tahmin ediyorsunuzdur zaten nasıl korku olduklarını,türkiyede şizofrenik bir durum var zaten o yüzden seviye yok kızlar avucuna aldıklarını önemsemezler siz siz olun önce kötü sonra iyi davranın önce aşkım cicim ayları olmasın ve giderine bırakın çünkü bayanlar ne istediklerini asla bilemezler
Çok doğru bir yorum bugün birkez daha tecrübe etmiş oldum yorumu

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence daha çok genç kızlar öyle yani benim okulda görüdüğüm daha doğrusu rastladığım %90 kız tipi öyle ... Ayrıca şu da var kızlar biraz melankolik oldukları için bazıları böyle durumları çok sever var yani öyle tiplerde

---------- Post added at 14:13 ---------- Previous post was at 14:10 ----------

Bir bayan olarak katılıyorum çünkü bayanlar duygusaldır çabuk kandırılır önemli olan huyuna gitmek :)
Alın size kız tavlamak için yöntem :D :P

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Nostalji yaparken forumda şu son iletide ki yazıyı okumayan varsa diye konuyu hortlattım :D

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kızlar Mazoşist Olsun Bende Olmazsam Namerdim Diyenler...:):):):)

dana

Asistan
Reaksiyon puanı
5
mazoşistlik bence bir tek yatakta güzel.

mucit77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında teorikte mazoşist gibi dursalar da bir kıza mazoşist demeye kalkarsan çantayla yapacağı sadistlikleri görebilirsin.

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu sadece kızlar için geçerli değil bu bi mantık kaçan kovalanır gibi :)