Charlie Scene
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
hahah kıyafet degiştirir gibi...
Ne tesadüf? Yaşım 21 ve 21 kız arkadaşım oldu.kardeş geneli için haklısın ama ben burada kendimi dışarı alıyorum bu yaşıma kadar hayatımda sadece 2 kız oldu yaş da 27![]()
Nice 21lere.ben senin kadar hızlı değilim kaptan her limanda bir tane bırakmışın![]()
![]()
Atalım sanada 30 kişi?bende nice 2 lere dicek gibi oldum ama malesef yapım değil
Atalım sanada 30 kişi?![]()
Abi senin işin de zor ama böyle sen bi tane olsun benim olsun diyip ilgi gösterceksin, ama çoğu zaman memnun edemeyeceksin benim şimdiye kadar gördüğüm, kızlar kendilerine bağlı romantik ve düşünceli erkek hayal ederler ama nedense hiç bir zaman buldukların da o erkeğe değer vermezler kim umursamıyor kötü davranıyorsa onun peşine koşuyorlar.saol kalsın ben sevmiyorum öyle 30 kişi bir tane olsun benim olsun.
Abi senin işin de zor ama böyle sen bi tane olsun benim olsun diyip ilgi gösterceksin, ama çoğu zaman memnun edemeyeceksin benim şimdiye kadar gördüğüm, kızlar kendilerine bağlı romantik ve düşünceli erkek hayal ederler ama nedense hiç bir zaman buldukların da o erkeğe değer vermezler kim umursamıyor kötü davranıyorsa onun peşine koşuyorlar.
Çok doğru bir yorum bugün birkez daha tecrübe etmiş oldum yorumukızlar görünüşte farklı yani zor ama davranışta çok basit yaratıklardır,bayanın her zaman korkuları vardır önce erkekten sonra çevreden az buçuk tahmin ediyorsunuzdur zaten nasıl korku olduklarını,türkiyede şizofrenik bir durum var zaten o yüzden seviye yok kızlar avucuna aldıklarını önemsemezler siz siz olun önce kötü sonra iyi davranın önce aşkım cicim ayları olmasın ve giderine bırakın çünkü bayanlar ne istediklerini asla bilemezler
kızlar görünüşte farklı yani zor ama davranışta çok basit yaratıklardır,bayanın her zaman korkuları vardır önce erkekten sonra çevreden az buçuk tahmin ediyorsunuzdur zaten nasıl korku olduklarını,türkiyede şizofrenik bir durum var zaten o yüzden seviye yok kızlar avucuna aldıklarını önemsemezler siz siz olun önce kötü sonra iyi davranın önce aşkım cicim ayları olmasın ve giderine bırakın çünkü bayanlar ne istediklerini asla bilemezler
Cidden yazar çok iyi demişYazar ne kadar da haklı:
http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ozyilmazel/2011/08/03/erkek-zaten-kaybeder![]()