Kızlar Mazoşist midir?

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Merak ettiğim neden hep kendilerini üzen ve önemsemeyen erkeklere aşık olurlar ama onları el üstünde tutan erkekleri de süründürürler yüz vermezler bence bu mazoşistliğe işaret ediyor siz forum ahalisinin de fikirlerini alayım :D

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hocam çok komplike bir konu. Dilim tutuldu.
Bilemedim ne desem :)
Sanırım bu halimlede anlatmış oldum durumu.:)
Ama Mazoşist ağır laf gibi geldi.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
[h=2][/h]
Hocam çok komplike bir konu. Dilim tutuldu.
Bilemedim ne desem :)
Sanırım bu halimlede anlatmış oldum durumu.:)
Anlıyorum :)

O değil sonra erkekler öküz odun oluyor sen hayvan sever duygularınla aşık olursan ve çevreci yönünle erkeklere yaklaşırsan ya odun ya öküz olacak mecbur biraz da insani yönden yaklaşmaları lazım bence :D ve acı çekmeyi yaşam tarzı ednip evlendikten sonra dert yanmaları da ayrı bir konu :D

Kimsenin bir fikri yok mu acep ? Konu çok ilgisiz kaldı :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bu kızların felsefesi olabilir aslına hepsini kanında var. :D Bu erkeklerin hepsi aynı derler ya asıl kendileri aynı. :D :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
adrasa koymuş noktayı...
iyilikle yaklaş olmuyo sözün geçecek dediğim dedik arada da bir şey demeyeceksin :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Aynen,
Kendisini üzen,küçük düşüren erkeklerin peşinde gezerler k.p.k gibi.....çok şahit oldum çevremde.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
küçükken oyuncak ayı ile yatan kız çocukları büyüdüklerinde tercih ettiği erkek modeli yadırganmamalı : )))

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
bu olaylar genelde daha küçük yaşlarda oluyor, akıl başa geldiği zaman işler değişiyor ama değirmenin altından çok sular akmış oluyor... :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
bu olaylar genelde daha küçük yaşlarda oluyor, akıl başa geldiği zaman işler değişiyor ama değirmenin altından çok sular akmış oluyor... :)

key çok genel konuştun, şu yaş olayına bir açıklık getirsen diyorum ? :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
25+ iyi bir yaş.

Kızların vücutları erken olgunlaşsada bu gelişimin beyine intikal etmesi biraz uzun sürebiliyor. :D

whoobay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kadınlar için özel bir durum değilki. Erkekler içinde aynı. Bizi köpek gibi seveni değil, peşinden koşturanın peşinde değil miyiz.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Kadınlar için özel bir durum değilki. Erkekler içinde aynı. Bizi köpek gibi seveni değil, peşinden koşturanın peşinde değil miyiz.
benim için öyle değil en azından çoğunlukta da olduğuna pek inanmıyorum. :)

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hiç alakası yok, dışardan bakılınca öyle gözüküyordur.. erkekler daha rahat ; birinin kendilerine aşık olduğunu hissettiklerinde nasılsa cepte mantığıyla hareket edip düşüncesiz davranabiliolar..öyle oluncada kızlar sürünüyo gibi duruyo =)

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
hiç alakası yok, dışardan bakılınca öyle gözüküyordur.. erkekler daha rahat ; birinin kendilerine aşık olduğunu hissettiklerinde nasılsa cepte mantığıyla hareket edip düşüncesiz davranabiliolar..öyle oluncada kızlar sürünüyo gibi duruyo =)
Öncelikle şu sorunu cevabını bulalım :D Aşk Nedir:Aşk karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla enayi alduğunu anlaman arasında geçen zamandır demişler :D Aşk acı veriyorsa bitmelidir yok acı zevk veriyorsa devem eder zaten ve bu da benim dediğime çıkıyor zaten :D :D

XauRo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Öncelikle şu sorunu cevabını bulalım :D Aşk Nedir:Aşk karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla enayi alduğunu anlaman arasında geçen zamandır demişler :D Aşk acı veriyorsa bitmelidir yok acı zevk veriyorsa devem eder zaten ve bu da benim dediğime çıkıyor zaten :D :D

onu diyen yanlış demiş :) bence aşk pişman olmamaktır.. yani ''enayi sanmaya'' yer yok aşkta

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kızlara iyi davranmıyacaksın sürekli hakaret edeceksin o zaman senin peşini bırakmazlar..:)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Sanmıyorum. Bence "Aşkım seni çok seviyorum." laflarından sıkıldıkları için öyleler.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
aynen bu lafına 0 katılıyom bende yaşamış birisiyim :D başka cümle bul demeleri yok mu uyuz oluyom ...
Dostum, biraz haklılar. Guguklu saat gibi her saat başı kıza iltifat mı edilir? Romantizm, vırt zırt artık onlarıda baydı bence. :yes: Tabi benim kafadan bir kız çıkarsa olacakları düşünemiyorum. :devil2:

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
herşeyden çabuk sıkılıyorlarki sadece laftan olsa :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Sanki erkekler çabuk sıkılmıyor. Baksana kıyafet değiştirir gibi kız değiştiriyoruz. :devil2:

kardeş geneli için haklısın ama ben burada kendimi dışarı alıyorum bu yaşıma kadar hayatımda sadece 2 kız oldu yaş da 27 :P