Kızdan Ayrıldım :(

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Tecrübesizlik....Sende benim gibi kendi hissetiğine göre değil de başkalarının

hissettiğine ve tavsiyelerine göre yaşıyorsun hayatı. Seni sevmiyorsa meraklanma

sana vakit ayırmaz ve seninle birlikte olmazdı eğer ki bir menfaati yoksa.

Arkadaşlarının kıskançlık yapıp aranızı bozacağı, ilişkinize ve aranızdaki güvene

gölge düşürebileceği hiç aklına gelmedi mi? Sana tavsiyem, ben yıllar önce

söyleyemediklerimin acısını yaşıyorum. Hayatı kendin yaşa, kendin anla. Bazı

şeylerin geri dönüşü olmuyor. Kendin konuş ve kızın kendi ağzından duy

gerçekleri....

+100
tamamen katılıyorum ben o kadar araştırdım ve bana çok kötü şeyler söyleyen oldu kız arkadaşım hakkında ben kimseyi takmadım taki onun ağzından duyana kadar söyleyebileceğim herşeyi söyledim şimdi ayrıyız çok kızgınım ve çok kırgınım ama ayrılırken hiç onu kırmadım başkasıyla berbaer olduğu halde bana sonradan söyledi ama ben yinede hiç kıracak bişi söylemedim hayırlısı dedim geçtim yaşasın görsün kimsenin yanına kalmıyor daha öncede böyle bişi oldu önceki kız arkadşımla sonra gittiği şrfsz bunu bi kaç fena dövmüş sonra bana dönmek istedi bende bastım tekmeyi kaybeden sen olmayacaksın eğer sevdiysen her zaman karşı taraf kaybeder sen iisen kırmadıysan sadece sabret ve gör

liebe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Şıpşevdi olacaksın arkadaş yazık o kalbine, heleki kızlar için hiç üzülmeye gerek yok.

Çok önceleri(15 yıl önce) aynı günde 3 tane farklı kızla çıkardım :D
Kızlara zaten aşkım, canım, cicim, bebeğim, kuşum, bebişim, aşkitom, balım-arım-peteğim, kelimelerini ettinmi yelkenleri indirirler :D

Gençken hep arkadaşlarımla iddaa girerdik yok bu kızı kendıne ayarlarsın, ayarlayamazsın, her defasında ayarlar, iddaayı ben kaznırdım.

Her kızın kalbine giden yolu çok iyi biliyordum çünkü sadece ayak üstü 5 dakika konuşmam yeterlidir hemen anlardım.

Eğerki danısacagın bir durum olursa özelden gel.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
+100
tamamen katılıyorum ben o kadar araştırdım ve bana çok kötü şeyler söyleyen oldu kız arkadaşım hakkında ben kimseyi takmadım taki onun ağzından duyana kadar söyleyebileceğim herşeyi söyledim şimdi ayrıyız çok kızgınım ve çok kırgınım ama ayrılırken hiç onu kırmadım başkasıyla berbaer olduğu halde bana sonradan söyledi ama ben yinede hiç kıracak bişi söylemedim hayırlısı dedim geçtim yaşasın görsün kimsenin yanına kalmıyor daha öncede böyle bişi oldu önceki kız arkadşımla sonra gittiği şrfsz bunu bi kaç fena dövmüş sonra bana dönmek istedi bende bastım tekmeyi kaybeden sen olmayacaksın eğer sevdiysen her zaman karşı taraf kaybeder sen iisen kırmadıysan sadece sabret ve gör

Aynen Katılıyorum ve nedense herzaman çok seven kaybediyo :mad:

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Bu gibi durumlarda karşıya duyulan sevgi sevgi olmaktan çıkıp tutkuya kara sevdaya dönüşüp karşındaki kişi yücelir ulaşamadıkça acı çeker acı çektikce seversin. Güzin abi :)

Onkolik

Asistan
Reaksiyon puanı
7

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Al sana tavsiye..

Özel hayatında yaşadıklarını sanal ortamda deşifre etme.Bunlar sana özel kalırsa daha tatlı mücadeleler haline gelecektir.

Milletin ağzına sakız etme kendini de sevdiğini de.

Ayrıca yıllar sonra tebessümle hatırlayacağın lise aşkları bunlar.Fazla umursama kardeşim..:)
Çok doğru:thumbup: