Kıvanç Tatlıtuğ Vikings'te

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Kıvanç Tatlıtuğ'un Vikings dizisine konuk olacağı haberi heyecan yarattı!
486492.jpg

Ekranda son olarak Kurt Seyit ve Şura'da izlediğimiz Kıvanç Tatlıtuğ, Milliyet'ten Melis Güvenç'in haberine göre; 19 Şubat'ta 3. sezonu ile ekrana geri dönecek olan Vikings dizisinde konuk oyuncu olarak yer almaya hazırlanıyor. Şimdilik iki bölümde yer alacağı konuşulan Tatlıtuğ, dizideki rolünün devamlılığı için de görüşmelere devam ediyor.

Ülkemizde CNBC-e ekranlarından izleme şansını bulduğumuz Vikings'in 3. sezonu, 19 Şubat'ta History Channel'da başlayacak.

beyazperde

[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] ne dersin becerir mi :P ?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Kuzey Güneyden sonra çok düşüş yaşadı bi türlü zirveye çıkamamıştı. Eğer doğruysa bu onun için çok iyi fırsat.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Valla Vikings'i 3 kere izledim orda ki havayı biliyorum bence Kıvanç oraya hiç uygun olmaz bir kere Türk olması - puan kırıyor çünkü Türk oyuncularının hemen hemen hepsi bu tarz dizilerde kısaca yabancı dizilerin hepsinde pek başarılı olamazlar yok abi uyum sağlayamaz ben bu olayı doğuru bulmadım gelmesin istemiyorum. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gelicekte ne yapıcak? sen hayırdır gardaş gibi bir tipi var, tamam fizik ve sarı saçlar vs Vikinglere benziyor ama yok bence olmaz, ama bu işin makyaj kısmı var orda benzetirlermi bilemiyorum, ben doğuru bulmadım gelmesin.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Rol Yakışır. Ve rolünü cok iyi yapar

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hahaha olsun olsun bi rahip kadar iyi rol yapamaz mı ya

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Valla Vikings'i 3 kere izledim orda ki havayı biliyorum bence Kıvanç oraya hiç uygun olmaz bir kere Türk olması - puan kırıyor çünkü Türk oyuncularının hemen hemen hepsi bu tarz dizilerde kısaca yabancı dizilerin hepsinde pek başarılı olamazlar yok abi uyum sağlayamaz ben bu olayı doğuru bulmadım gelmesin istemiyorum. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gelicekte ne yapıcak? sen hayırdır gardaş gibi bir tipi var, tamam fizik ve sarı saçlar vs Vikinglere benziyor ama yok bence olmaz, ama bu işin makyaj kısmı var orda benzetirlermi bilemiyorum, ben doğuru bulmadım gelmesin.

çok çok ön yargılı olmuş bu yorum. :)
orada oynayan kimse de Viking soyundan değil ( bildiğim kadarı ile.)
Türk olması niye puan kırsın ki ? Dünya çapında değerli benim gözümde bir çok oyuncumuz var.
Ha rolünü iyi üstlenir mi becerebilir mi bilemem.Kıvanç dünya çapında bir oyuncu olabilir mi ? Bana göre de hayır.Ama kötü de oyuncu değildir kendisi.
Ancak bu Vikings onun için dönüm noktası olacağı aşikar.Yani her şey onun elinde.Şahsen başarılı olmasını isterim.
İmaj kurtarıyor gibi,geriye rol kesme yeteneği kalmış. :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
çok çok ön yargılı olmuş bu yorum. :)
orada oynayan kimse de Viking soyundan değil ( bildiğim kadarı ile.)
Türk olması niye puan kırsın ki ? Dünya çapında değerli benim gözümde bir çok oyuncumuz var.
Ha rolünü iyi üstlenir mi becerebilir mi bilemem.Kıvanç dünya çapında bir oyuncu olabilir mi ? Bana göre de hayır.Ama kötü de oyuncu değildir kendisi.
Ancak bu Vikings onun için dönüm noktası olacağı aşikar.Yani her şey onun elinde.Şahsen başarılı olmasını isterim.
İmaj kurtarıyor gibi,geriye rol kesme yeteneği kalmış. :)

Evet baya ön yargılı bir yorum yaptım kabul ediyorum :)

Görünüş olarak uyuyor ama ne biliyim şivesi nasıl olur? rolünü nasıl yapar? bunlar takıldı aklıma.

Türk olmasına puan kırma sebebim genelde Türk oyuncularının oynadığı filmler aşk ve intikam filmleri :D Tabi başarılı çok oyuncularımız varda Kıvanç'ı başarılı bulmuyorum.

Olurda kendini sevdirir falan dizide elbette destekleriz ama dediklerimde haklı çıkıcağıma inanıyorum tutmaz kıvanççığım :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] spoiler vermeden bak uyarıyorum spoş yok, Kıvanç yoktu dimi 3. sezonda. :D 4.bölümdeyim ben daha.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Sezon finali oldu kıvanç yok