Kitkat güncellemesi sonrasi root acilll!!

kaliberos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonumu orjinal general mobile sitesinden indirdiğim kitkat güncellemesiyle güncelledim sonrasında framarootla root atmaya çalıştım ama failed try another exploit if available hatası verdi yardım edermisiniz bu hata uyumsuz olduğunu gösteriyo diye biliyorum ama telefonum uyumlu kitkat yükledikten sonra bu oldu bi el atın allah rızası için:hammer::hammer::hammer:

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Evet artık Framaroot çalışmıyor ayrı olarak birde root gelmesini beklememiz lazım sanırım :(

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
arkadaşlar olmaz çünkü beta sürümü kitkat son sürümde bunlar düzelir daha stabil olur ve root gelir :D....

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
arkadaşlar olmaz çünkü beta sürümü kitkat son sürümde bunlar düzelir daha stabil olur ve root gelir :D....

İyide adam root yapılamıyor diyip root olması için ayrı bir çabamı zarfedecek zaten yasal birşey değil yapınca garanti dışı oluyor hiç sanmıyorum final sürümünde düzeleceğini :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bu GM ile ilgili değil kitkat ile ilgili bir durum. Google kitkat ile birçok şeyi değiştirmiş. sd karta yazma,root vb gibi şeyleri zorlaştırmış. bilginize..

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
İyide adam root yapılamıyor diyip root olması için ayrı bir çabamı zarfedecek zaten yasal birşey değil yapınca garanti dışı oluyor hiç sanmıyorum final sürümünde düzeleceğini :(
adam düzeltmicek beta sürümünde sıkıntı vardır finalde düzelebilir demek istedim.. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorunu bende yaşıyorum lütfen yardımm!!! Güncellemeden öncesine dönmek istiyorum ltf....????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen beyler çözün su adamları bekliceğinize siz yapın