Kitap Önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahm@
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Daha önce böyle genel bir konu açıldı mı bilmiyorum ama açılmadıysa bence tam zamanı çünkü insanlarımızın bir çoğu evinde ve çılgınlar gibi içerik tüketiyor. Bence bu dönemde en çok tüketmemiz gereken şey KİTAP. Bu konuda herkes şu an okuduğu veya önceden okuyup çok beğendiği bir kitabı veya daha fazla kitabı önerebilir. Belki de büyük bir kitap okuma hareketi başlatırız. Konu tekrarlandıysa kusura bakmayın şimdiden. Katılanlara teşekkürler

Ben bir kitapla başlıyorum sürekli yenilerini konuya eklerim.

Beyaz Zambaklar Ülkesinde (Atatürk'ün askeri okulların müfredatına eklettirdiği kitap)

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Açıldı evet konu , Büyük İskender okudum en son tavsiye ederim.

srdrsncr

Asistan
Reaksiyon puanı
31
En son stephen king korku agini bitirdim pananormal olaylar diye almistim bir yere kadar guzel gidiuor ama zombi isin isine girince sıkmaya baslamisyti beni ama begenebilirsiniz.simdide stephen hawkingten zamanin kisa tarihini okuyorum ucuza gormuatum aliyim dedim fizik kitabi uzay hakkinda felan bilgi veriyor ama anlamak biraz zor tabi

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001

ByMoToRisT

Asistan
Reaksiyon puanı
181
Ortaokulda okudum ben onu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psikopat bir arkadaşsın heralde filmini izlemiştim , Şeker Portakalını okuyun arkadaşlar :)
İçimde bi psikopat var ama dışarıdan çok sav
Ortaokulda okudum ben onu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psikopat bir arkadaşsın heralde filmini izlemiştim , Şeker Portakalını okuyun arkadaşlar :)
Kitabı okudum ama filmini izleyemedim. Yarısında kapattım. Amatör psikopat olabilirim. :)