Kişisel sitem hakkında önerileriniz

omercii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar,
Iki gun iinde HTML5 ile yazdigim websayfamin eksiklerini ve tavsiyelerinizi duymak istiyorum. Websayfam www.omercan.eu

Tesekkurler.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaslar,
Iki gun iinde HTML5 ile yazdigim websayfamin eksiklerini ve tavsiyelerinizi duymak istiyorum. Websayfam www.omercan.eu

Tesekkurler.
Gayet şık ve sade olmuş. Ben beğendim. Site de benim için önemli olan işlevsellik değil sadeliktir. .eu yerine .com ya da .me olsaydı daha iyi olurdu.

omercii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gayet şık ve sade olmuş. Ben beğendim. Site de benim için önemli olan işlevsellik değil sadeliktir. .eu yerine .com ya da .me olsaydı daha iyi olurdu.

Tesekkur ederim Milton, aynen ben de katiliyorum. .com doluydu tam bu hafta alicaktim adam farkedip 2020'ye kadar uzatti belediye baskaniymis kendisi. :D

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
omercii blogunda verdiğin linkler hatalı sadec başlangıç çalışıyor ilgilenebilirsin

-ayrıca bloga yönlendirme kısmını türkçe yaparsan güzel olur

Check out my blog too yazıyor.

Değiştirmelisin bence onu.-

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hoş duruyor. Daha da güzelleştirebilmen dileğiyle.

omercii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Java ve ObjC ustune gidiyorum. Blogta olanlari biliyorum hatirlatma adina tesekkurler. :) Ama Turkiye'de topluluk az oldugu icin yerel gelistiriciler yurtdisina kayiyor. Ingilizce olmasinin sebebi bu. yakinda blogumuda ingilizceleatirmeyi planliyorum.

schindler2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sayfa çok uzun olmuş açılması uzun oluyor tek seferde bir sürü foto buna bir çözüm bulursanız gayet başarılı tebrikler