Kişisel Blogum Yocacome

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Kendi kişisel blogumu açmış bulunmaktayım.Eleştirilerinize ve tavsiyelerinize her zaman açığım arkadaşlar.Telefon aldıktan sonra vlog'a da başlamayı planlıyorum.

Bloguma Gitmek İçin Tıkla

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
"Okul İnternetine Bağlanın" adlı yazımı okumanızı tavsiye ediyorum.Özellikle öğrencilere.Wifi şifresi ve çalışan vpn programını yazdım :thumbup1: Yazıya ulaşmak için tıkla

Locked

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Görsel olarak biraz iyileştirme yapılıp kaliteli bir görüntü olursa, olur derim ben.

kolay gelsin. :)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Normal hosting ile Wordpress, veya iyi bir script kullansan daha güzel olur. :)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Normal hosting ile Wordpress, veya iyi bir script kullansan daha güzel olur. :)
wordpress bana zor geldi farklı bir özelliğini de göremedim. Normal hosting nerken neyi kastettiniz ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

aylık belli bir paraya premium özellikleri açılıyor.Mesela kendi domainin + ekstra 10 gb alan vs.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
wordpress bana zor geldi farklı bir özelliğini de göremedim. Normal hosting nerken neyi kastettiniz ?

aylık belli bir paraya premium özellikleri açılıyor.Mesela kendi domainin + ekstra 10 gb alan vs.

Wix fazla bilmiyorum işleyişini. Ücretsiz bir hosting paketi ve alan adı ile açıp içerisine wordpress kurmanı tavsiye ettim. Wordpress daha profesyonel olurdu. :)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Wix fazla bilmiyorum işleyişini. Ücretsiz bir hosting paketi ve alan adı ile açıp içerisine wordpress kurmanı tavsiye ettim. Wordpress daha profesyonel olurdu. :)
wordpress tasarımı falan çok özgür değil.Wix ile istediğin herşeyi yapabiliyorsun.Dediğim gibi daha önce denedim ama beceremedim :D Yine de sağol :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157

Ben de arkadaşa katılıyorum.

Ücretsiz hosting verip gayet de iyi işler çıkarabileceğin wordpress/blogger siteleri açmak yerine wixde sıkışıp kalmak pek mantıklı değil bence de. Doğru tema konusunda şablon mantığını kullanıyor ama herkes bunları geçti. Artık devir blogger/wordp devri.

Wordpress zorsa blogger kullanmanı şiddetle öneririm çünkü ben de bloggerin rahatlığını wordpde bulamadım. Bir de bloggere .tk domaini bağladın mı, mis.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Ben de arkadaşa katılıyorum.

Ücretsiz hosting verip gayet de iyi işler çıkarabileceğin wordpress/blogger siteleri açmak yerine wixde sıkışıp kalmak pek mantıklı değil bence de. Doğru tema konusunda şablon mantığını kullanıyor ama herkes bunları geçti. Artık devir blogger/wordp devri.

Wordpress zorsa blogger kullanmanı şiddetle öneririm çünkü ben de bloggerin rahatlığını wordpde bulamadım. Bir de bloggere .tk domaini bağladın mı, mis.
Ama bloggerda ben tema vs. beceremedim.Mesela fullprogramindir blog yarzinda, belkide blogger ile yapilmistir bilemiyorum.Ama nasil iyle tema yapicam?Sablonu oturtmak lazim.Gerisi kolay

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ama bloggerda ben tema vs. beceremedim.Mesela fullprogramindir blog yarzinda, belkide blogger ile yapilmistir bilemiyorum.Ama nasil iyle tema yapicam?Sablonu oturtmak lazim.Gerisi kolay

Wordpress'de tema işi başlangıçta uğraştırır ama zevklidir.

Blogger ise bir XML dosyasını kendince düzenlemeye bakıyor.

Blogger her halükarda kolay.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Wordpress'de tema işi başlangıçta uğraştırır ama zevklidir.

Blogger ise bir XML dosyasını kendince düzenlemeye bakıyor.
Benim blogfer hakkinda bilgim sıfır diyebilirim.XML derken ? Yani yapilan herhangi bir site şablonundan mı bahsediyorsun.Hazir sablonlar internette var diye hatirliyorum.