kısayol sorunu

Reaksiyon puanı
0
Ekran Alıntısı.PNG
Geçenlerde internetten indirdim mbwarbandı sonra geri sildim ama oyunlarda boyle birşey kalmış ve silemiyorumda tasıyamıyorum da hicbir yere bunu nasıl kaldırabilirim pcden yardımcı olabilecek var mı ?

nevdar_1986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Merhaba. Eğer hala sorunu çözemediyseniz; Unlocker indirip silebilirsiniz. Unlocker; silinemeyen dosyaların, klasörlerin Windows üzerindeki bağlantılarını keserek silmek istenilen öğenin bağımsız hale getirilip silinmesini sağlayan küçük boyutlu, ücretsiz bir uygulamadır. Yalnız son sürümünü kullanmaya dikkat edin çünkü her yeni güncellemede daha fazla dosya uzantısı ekleniyor. Bu arada bazı öğeleri Windows açıkken silemeyebilir, bu durumda size “Gelecek ilk açılışta sileyim mi?” der. Yanlışlıkla ya da “Nasılsa şimdi silmedi. Bir dahakine de silmez.” deyip “Hayır.” demeyin, “Evet.” deyin. Bazı öğelerin bağlantılarının koparılabilmesi için Windows’ un yeniden başlatılması gerekir.

Umut Keleş

Profesör
Reaksiyon puanı
867
Ekli dosyayı görüntüle 99545Geçenlerde internetten indirdim mbwarbandı sonra geri sildim ama oyunlarda boyle birşey kalmış ve silemiyorumda tasıyamıyorum da hicbir yere bunu nasıl kaldırabilirim pcden yardımcı olabilecek var mı ?
Kullanıcılardan oyunlara gel ve orda kalıntı olan mab warbanı sil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaydedilen oyunlar oyunu ortaktan da adının olduğu klasörden de sil.