Kısaca kız meselesi

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın lise 2 ye gidiyorum boy 1.87 kilo 135 ( sakın spor yapın demeyin 10 yıl taekwondo 2 yıl yüzme ve futbol gibi sporlarla uğraştım bunlar profesioneldir obez yerine kalıplı düşünün sağlıkla ilgili bir sorunum yok kaslıyımdırda ) dershanedeki sınıfa bi kız geldi ankarada oturanlar bilir batıkentte oturuyormuş benim dershanem kızılayda yeni geldiği için tanışamadık ama birden aşık oluverdim kısa süreli demeyin kısa süreli ilişkilerden nefret ederim nasılsın filan dedim tenefüste konu konuyu açtı bu diyalog 2 dk bile sürmedi ama batıkente yeni taşındıklarını söyledi espiriliyimdir gereğinden fazla bide espirilerimde kesinlikle argo kelime kullanırım yaşantımda gereğinden fazla lügatıma işlenmiş gibi bu kızla nasıl çıkabilirim ve bu küfür işinden nasıl uzak durabilirim bugun küfür etmemek için direndim ama 1 ders anca dayanabildim yazdıklarımda yazım yanlışı varsa kusura bakmayın

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eskiden bankalarda çalışan insanlara eğitim verirlerdi ama hepsine değil kredi vericekleri zaman o insanlar la konuşurlardı o insanlar bi insananın yüzüne bakıp ne yaptıgını ruh halını yaşayışını nasıl davranıcağını iyimi yoksa kötümü olucağını bilir bende bu eğitimden aldım ve açıkcası bi insanın yüzüne bakarak ne oldugunu ve ne olucağını anlayabiliyorum oyuzden sık sık aşık olmam bu yuzden bence buyutulecek bi meseledir bu düşünsene karşındakinin çoğu hareketini önceden biliyosun o insana karşı bi bağ kurabilirmisn

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Maşallah Genç :) Acele etme, hele üniversite sona gel, yorma şimdiden kendini ;)

AyazWeb123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi kere Angaralısın küfür etmeme gibi bi lüksün yok :D tavsiyeye gelince ne isen öyle gözük derim sevecekse senide böyle sevsin.. seni sevmesi için kendini farklı göstermene hiç gerek yok.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
gider niyetini söylersin. kabul ederse eder, etmezse çok da tınn!!! ilk defa aşık olmuyorsundur, son defa da olmayacak. bu kadar büyütme.

kesinlikle katiliyorum hocam. Daha lisedesin onune gelene kasilmadan acilman lazim ciddi bir boyut kazandirmayin olaylara

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle katiliyorum hocam. Daha lisedesin onune gelene kasilmadan acilman lazim ciddi bir boyut kazandirmayin olaylara
hiç tanımıyorum dershanede haftada 2 gün :) ister istemez insan kasılıyor bi tanışıklıgım filan olsa mesela okuldaki sınıfta kızlara kasılmadan söylerim

Bi kere Angaralısın küfür etmeme gibi bi lüksün yok :D tavsiyeye gelince ne isen öyle gözük derim sevecekse senide böyle sevsin.. seni sevmesi için kendini farklı göstermene hiç gerek yok.
en azından küfürden kurtulsaydık iyiydi gereğinden fazla kullanıyorum

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Body Buıldıng + Cardio (Kilo verme demıssın ama bende 191 cm boy var bodybuıldıg yapıyorum 8 aydır 89 kıloyum %9 yağ oranım var) yani sen nekadar kas olursan ol 135 kılo ve yagsız oldugunu sanmıyorum
Argo konusma sakın bu cocuk kro der 2 de bır yanımda kufur edıyo nasıl bı hayvan der,kanka gibi sakın yaklasma ne cok yakın ne cok uzak dur selam ver bılmem dershanede yanına degılde dıger yan sıraya otur falan zamanı geldıgınde yararını görursun bu dedıklerımın...

Ama yine soyluyorum bodybuıldıng + gunde 30 dk kosu 10 dakıka bısıklet ıle cozemıyecegın kız olucagını sanmam (Azcık tip varsa tabi)

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
:) yorulmuycak gibi deyil ama insan ister istemez kendini kaptırıyor eminimki sende kaptırmışsındır

Şimdi beni karıştırma :D Bir kaç kere güzel kız ismi sayıkladığım oldu ama kız yüz vermeyince değmediğini anladım. Sen git danış ol normal bir şekilde. Baktın gidiyor, onda duygular oluşmaya başladığında açıl derim. Benim gibi kamikazelik yapma :D

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Bileğine lastik bağla :D küfür ettikçe lastiği çek bu şekilde küfürde etmezsin acıdan :D

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
vay arkadaş millet 2 günde aşık oluyor nasıl oluyorsa

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bukadar dert etme kardeşim serbest stil takıl çak geç :D:D

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
öncelıkle şunu sormak istıyorum:teklıf edeceğınden kızdan elektrık alıyormusun? yoksa sadece arada beğenı ve hoşlantı mı var
elektrık alıyorsan yani gözlerine baktığında kalp atışların hızlanırsa büyük ıhtımalle karşındakıne senden elektrık alıyordur.eğer böyleyse rahat ol.herşey kendılığınden olacaktır.yanı öyle saçma bir şekılde "benımle çıkarmısın"falan dıye bır teklıfte bulunma.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bi sakin ol önce. :D

Şimdi lise2'deyken bana deseler ben de küfür ederdim de, öyle gördüm aşık oldum falan deme. Yok yani öyle bir şey, üzgünüm ama yok. :)

Bir de, bunu sana 10 yıl lisanslı basketbol oynamış ve 10 yıl yine atletizm lisansına da sahip olmuş, sonrasında sporu küt diye bırakmış biri olarak söylüyorum. kilo ver. teakwondo spordur elbette en alasından ama fit bir vücut sağlamaz. ne kadar kalıplı olursan ol, 187 için 135kg fazla bir kilo. bunu da kız için falan değil, yıllarca baklava taşımış, sonra keşküle dönmüş biri olarak söylüyorum.

Bir de, küfür konusu benim için de problem, ama bunu problem eden kızlar bana daha büyük problem. Küfür, insanın doğal bir tercihidir. Benim ciddi ilişkilerimin hemen hepsinde biraz problem olmuştu bu, daha sonra kişiliğime alıştıkça ve kötü nyietli bir söz olarak değil de benim konuşma yapım olarak kabul ettikleri için küfrüme de hiç sorun çıkartmamışlardı. ki küfürden kastım, direk kendisine a.k demek. :)

her neyse, dediğim gibi bu söylemi kabul etmeyeceksin belki ama, öyle zort diye bir aşk yok, film dizi falan filan anca. =) 2dk konuşarak hele hiç yok..
şöyle örnekleyeyim.. iki dk konuştunuz, demek ki dış görünüşüne bakarak aşık oldun.. eh, o yarın siz birlikteyken çok yakışıklı birine iki dakkada bakarak aşık olsa ne hissedersin ? onu aşağılamak için değil, böyle aşkın ızdırabını seveyim dersin di mi? =) öyle bir aşk yok, hoşlanmışsındır, dış görünüşten kastım da safi cinsel fiziksel çekicilik değil, bakıştır duruştur vs vs.

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kafanı bence fazla yorma kendine zarar olmasın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oncelikle kızın senden ne ıstedıgını hisset/kesfet. ve ona istedikerrini ver o istemeden bunu basarırsan o kız seni benımser tabi bunu yaparken once haketmesini bekle. unutma evlat hakedilmeden kazanılan kıymetsızdir. dip not. kız seni opmek istiorsa yada benzeri seyler istiosa sakın çekinme ona istedigini ver tabi bunu yaparken kendine bi uslup belirle.. gereksiz cümle kurma ,, gereksiz seyler isteme ,, gereksiz herseyden uzak dur. kadın tipe bakmaz otoriteye, güce bakar.

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelıkle şunu sormak istıyorum:teklıf edeceğınden kızdan elektrık alıyormusun? yoksa sadece arada beğenı ve hoşlantı mı var
elektrık alıyorsan yani gözlerine baktığında kalp atışların hızlanırsa büyük ıhtımalle karşındakıne senden elektrık alıyordur.eğer böyleyse rahat ol.herşey kendılığınden olacaktır.yanı öyle saçma bir şekılde "benımle çıkarmısın"falan dıye bır teklıfte bulunma.
kalp atışlarının hızlanmasını bırak terliyorum heycandan onu gördüğümde veya göz göze geldiğimizde

Bi sakin ol önce. :D

Şimdi lise2'deyken bana deseler ben de küfür ederdim de, öyle gördüm aşık oldum falan deme. Yok yani öyle bir şey, üzgünüm ama yok. :)

Bir de, bunu sana 10 yıl lisanslı basketbol oynamış ve 10 yıl yine atletizm lisansına da sahip olmuş, sonrasında sporu küt diye bırakmış biri olarak söylüyorum. kilo ver. teakwondo spordur elbette en alasından ama fit bir vücut sağlamaz. ne kadar kalıplı olursan ol, 187 için 135kg fazla bir kilo. bunu da kız için falan değil, yıllarca baklava taşımış, sonra keşküle dönmüş biri olarak söylüyorum.

Bir de, küfür konusu benim için de problem, ama bunu problem eden kızlar bana daha büyük problem. Küfür, insanın doğal bir tercihidir. Benim ciddi ilişkilerimin hemen hepsinde biraz problem olmuştu bu, daha sonra kişiliğime alıştıkça ve kötü nyietli bir söz olarak değil de benim konuşma yapım olarak kabul ettikleri için küfrüme de hiç sorun çıkartmamışlardı. ki küfürden kastım, direk kendisine a.k demek. :)

her neyse, dediğim gibi bu söylemi kabul etmeyeceksin belki ama, öyle zort diye bir aşk yok, film dizi falan filan anca. =) 2dk konuşarak hele hiç yok..
şöyle örnekleyeyim.. iki dk konuştunuz, demek ki dış görünüşüne bakarak aşık oldun.. eh, o yarın siz birlikteyken çok yakışıklı birine iki dakkada bakarak aşık olsa ne hissedersin ? onu aşağılamak için değil, böyle aşkın ızdırabını seveyim dersin di mi? =) öyle bir aşk yok, hoşlanmışsındır, dış görünüşten kastım da safi cinsel fiziksel çekicilik değil, bakıştır duruştur vs vs.
bendede baklava vardı eskiden fit bir vücüd ama ananemin ölümüyle bütün dünyam başıma ıkıldı bende kendimi bıraktım ve sonuç böyle işte 1 aydan beri fitness a gidiyorum eskiden spor tecrübem oldugu için vücüdum hızlı sertleşiyor sokakta görsen şuan beni en fazla 100 veya 110 dersin

bukadar dert etme kardeşim serbest stil takıl çak geç :D:D
vur kaç taktiği ha demek :D

Bileğine lastik bağla :D küfür ettikçe lastiği çek bu şekilde küfürde etmezsin acıdan :D
küfür ettiğimde bilinçli olarak etmiyorum zaten bi anda cıkıyor bugun konuşmalarımı gözden geçirdim %10 oranında azaldı :) yarın unutmassam lastiği denerim başka bi fikrin varmı

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Body Buıldıng + Cardio (Kilo verme demıssın ama bende 191 cm boy var bodybuıldıg yapıyorum 8 aydır 89 kıloyum %9 yağ oranım var) yani sen nekadar kas olursan ol 135 kılo ve yagsız oldugunu sanmıyorum
Argo konusma sakın bu cocuk kro der 2 de bır yanımda kufur edıyo nasıl bı hayvan der,kanka gibi sakın yaklasma ne cok yakın ne cok uzak dur selam ver bılmem dershanede yanına degılde dıger yan sıraya otur falan zamanı geldıgınde yararını görursun bu dedıklerımın...

Ama yine soyluyorum bodybuıldıng + gunde 30 dk kosu 10 dakıka bısıklet ıle cozemıyecegın kız olucagını sanmam (Azcık tip varsa tabi)
25 dk 6.5 km hızla 3 km de tempolu yürüyüş yapıyorum ağır bisiklet 20 dk 1.zorluk hafif bisiklet 2 veya 3. zorlukta bi kaç dumbell hareketi haftada 4 veya 5 gün gidiyorum ve diyet uyguluyorum tip azda olsa var supernatural de ki dean e %40 benziyorum ama mimikler aynı

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ekmek yemiyceksin zayiflamak istiyosan olmaz diyosan at yarisi oyna bikac aya kalmaz zayiflarsin :D tabi butun parani at yarisina yatiricaksin tutarsa aynisini yine yatir sorun kalmaz :D

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ekmek yemiyceksin zayiflamak istiyosan olmaz diyosan at yarisi oyna bikac aya kalmaz zayiflarsin :D tabi butun parani at yarisina yatiricaksin tutarsa aynisini yine yatir sorun kalmaz :D
at yarışı oynamadım hiç :) ve seni iyi keklemişler ekmek yemessen zayıflamassın

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
25 dk 6.5 km hızla 3 km de tempolu yürüyüş yapıyorum ağır bisiklet 20 dk 1.zorluk hafif bisiklet 2 veya 3. zorlukta bi kaç dumbell hareketi haftada 4 veya 5 gün gidiyorum ve diyet uyguluyorum tip azda olsa var supernatural de ki dean e %40 benziyorum ama mimikler aynı

1.87 boy , güzel bir boy fakat istediğin kadar kas yap max 110 kg olmalısın, o boy daha fazlasını kaldırmaz. 192 boyundayım 10 yıl basketbol oynadım, ona rağmen 100kg çok geliyor ve 95 e inmeye çalışıyorum.

Eğer kilo fazlalarını vermezsen hayatının en güzel dönemlerini mutsuz ve istediğin gibi geçirememiş olursun.

Küfür konusunda ise; Herkes küfür eder ama yerini ve zamanını bilmek lazım. Ben bir kız arkadaşımı geçtim etrafımda bir bayan varsa bile sözlerime dikkat ederim, küfürü geçtim argo bile kullanmam. Ve tanıdığım tüm kızlar küfür eden ve argo konuşan erkekleri antipatik buluyorlar benden söylemesi. Kızların yada başka insanların ne düşündüğünden öte küfür bence insanın kendine ve başkalarına saygısını gösterir.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu kilodayken, altyapın kaslı da olsa body build olarak başlama.
Öncelikle sağlam bir kardiyo yap, biliyorum çok sıkıcı, incel, ondan sonra üstüne yeniden kas inşa et. Kestirmeden gitmek iki açıdan zararlı, bir sağlıklı değil, ikincisi şekillendirdiğin kaslar istediğin görünümde olmayacaktır.

Kız konusuyla ilgili zaten tek bir şey söyledim. Onun arkasındayım hala. :)

başın sağolsun bu arada.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
at yarışı oynamadım hiç :) ve seni iyi keklemişler ekmek yemessen zayıflamassın
ekmek yemezsen zayifliycaksin diye bisey yok tabi en azindan kofteyi ekmeksiz yiyerek zayiflayamzasin tabi :P
ama ekmege gunluk bi 2.5 lira ayir daha fazla para kullanmadan ye yemegi gorelim bakalim nekadar sure dayaniyo o kilolar :D

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
kısa bir kız meselesi olamaz. bu nedenle de okuyamadım :)

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostum git açık açık konuş olmadı bayıltıp anladın sen biraz incici gibi oldu ama lise 2 deki bu istek duygusu aşk değildir.Yaşının getirdigi cinsel haz mı dersin istek mi dersin ne dersen artık.