Kırmızı ve tonları gorunmez oldu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaseta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
pcnın yerını degıstırecektım butun baglantılarını cıkardım yerını degıstırdım aynı baglantıları aynı yerlere taktım hersey ıyı guzel net calısıyor ama kırmızı ve tonları gıttı mavı ve tonları agırlıkla geldı. ne yapmam lazım lutfen yardım:helpsmilie::helpsmilie:

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Modeminin marka ve modelini alalım
ona göre bir araştırma yapalım sonuçları sana bildirelim oldu mu ¿
Ayrıca forum kurallarını okumanı tavsiye ederim ;)

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Modeminin marka ve modelini alalım
ona göre bir araştırma yapalım sonuçları sana bildirelim oldu mu ¿
Ayrıca forum kurallarını okumanı tavsiye ederim ;)
modemle alakalı oldugunu sanmıyorum ama soyleyeyım aırtias R 205 modem

Reaksiyon puanı
189
oha modemle ne alakası var. görüntüde renk tonlarının değişmesi montör kablosunda kırık olduğu manasına gelir. kabloyu biraz oynat düzeleceğini göreceksin.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
oha modemle ne alakası var. görüntüde renk tonlarının değişmesi montör kablosunda kırık olduğu manasına gelir. kabloyu biraz oynat düzeleceğini göreceksin.

kablodan oldugunu dusundum bırkac kerede takıp cıkardım salladım , kabloyla oynadım ama sonuc degısmedı.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259

:D ben bu mesajı okmaya başlayınca gülme krizine girdim:D

Hala gülüyorum:sweatdrop::wacko::D:D:D:D

Allah iyiliğini versin :)

Reaksiyon puanı
189
kablo çok dipten kırılmış olabilir ki genelde diplerden kırılır kablo bağlantılarının diplerinden kıvırmayı dene mutlaka düzelecektir...

zorhak hocam yalan mı ama yani modemle görüntüye alaka kuran adama oha derim ben :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Haa pardon ya benim kafam karıştı
Arkadaşım pardon özür dilerim ben modemin üstündeki ışıkların rengi dönüştü sandım sorunu okuyunca bende şaşırdım dedim modemin rengi nasıl değişebiliyor.
Gün boyu pc başındaydım 12 den bu zamana hiç kalkmadım bundan olsa gerek ...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
zorhak once yardım et gulerız sonra

Anlıyorum sen bir an önce sorunun çözülsün istiyorsun..

Kusura bakma...İnşallah iyi haberlerini alırız sorunun çözülür.

Bu arada Peter:) senin şaşırman normal herkes şaşırabilir de ben sadece komik buldum işte.)

Senin yanlışını değil ama:)cgrszone nin tepkisini komik buldum..avatarı da böyle munzur bi ifadeye sahip:)

orphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cgrszone'un dediğini katılıyorum. Monitör kablonu kontrol et. Ekran kartına giren soketin içine bak acaba kırık ya da eğilmiş bir uç var mı diye. Aynı zamanda ekran kartında soketi taktığın yerde de bir sorun olabilir. Farklı bir kabloyla dene derim. Bu tarz renk sorubları genelde o bağlantı noktasından dolayı olur.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
kablo çok dipten kırılmış olabilir ki genelde diplerden kırılır kablo bağlantılarının diplerinden kıvırmayı dene mutlaka düzelecektir...

zorhak hocam yalan mı ama yani modemle görüntüye alaka kuran adama oha derim ben :D
sorun cozuldu aynen dedıgın gıbı olmus. tesekkurler cgrszone:D. sdn bır tane

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
cgrszone'un dediğini katılıyorum. Monitör kablonu kontrol et. Ekran kartına giren soketin içine bak acaba kırık ya da eğilmiş bir uç var mı diye. Aynı zamanda ekran kartında soketi taktığın yerde de bir sorun olabilir. Farklı bir kabloyla dene derim. Bu tarz renk sorubları genelde o bağlantı noktasından dolayı olur.
ılgın ıcın sagol sorun cozuldu. tesekkurler

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
:D ben bu mesajı okmaya başlayınca gülme krizine girdim:D

Hala gülüyorum:sweatdrop::wacko::D:D:D:D

Allah iyiliğini versin :)

Haa pardon ya benim kafam karıştı
Arkadaşım pardon özür dilerim ben modemin üstündeki ışıkların rengi dönüştü sandım sorunu okuyunca bende şaşırdım dedim modemin rengi nasıl değişebiliyor.
Gün boyu pc başındaydım 12 den bu zamana hiç kalkmadım bundan olsa gerek ...

Anlıyorum sen bir an önce sorunun çözülsün istiyorsun..

Kusura bakma...İnşallah iyi haberlerini alırız sorunun çözülür.

Bu arada Peter:) senin şaşırman normal herkes şaşırabilir de ben sadece komik buldum işte.)

Senin yanlışını değil ama:)cgrszone nin tepkisini komik buldum..avatarı da böyle munzur bi ifadeye sahip:)

2 ya da 3 mesaja güldüm öldürdünüz beni süperdi ya forum sizlerle neşeli bu arada Allah bilir dışardan uraşıyorsun içerden sorun vardır.:DAma sen bir arkadaşına söyle böyle elektronik falan tanıdığın varsa belki anlarlar yani kablo işinde iyi olan birine git ya da sen.2 saatte halleder(sorun çok büyükse)

Reaksiyon puanı
189
excellent yorumları oku da cevap ver istersen bir dahaki sefere. sorun benim bahsettiğim gibiymiş ve çözülmüş.

ayrıca bir ekleme daha yapayım. şu anda sorunun cidd değil. iyice sorun çıkarmaya başladığı zaman servise verip kabloyu değiştirtebilirsin...