Kırmızı kar nasıl yağdırılır ?

Kurt61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar merhaba evlilik teklifi yapacağım ve kırmızı kar yağdırmam lazım. Kırmızı strafor bulamadım köpüklüsüde yok. Boyasam tek tek yapışır ne kullanabilirim bi fikir verin lütfen ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bunlar çok basit şeyler benim sana tavsiyem aşırı soğuk bir suyu dök kafasından aşağı bu halinle bile çok güzelsin benle evlenir misin de hayatı boyunca unutmaz masrafa da girmezsin en fazla 1 tokat yersin ama bişey olmaz o kadar da olsun :D

Kurt61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar ben ne diyorum siz ne diyorsunuz [emoji23]

Reaksiyon puanı
227
Bir fikirden çok gözlerinin içine bakıp kendinden emin olmak çok etkiler filimlerdeki gibi. Çoğu erkek bunu yapamıyor. Bir çok fikir var. Size uyanı bulman gerek kızın karakterini bilmeden bişey diyemiyorum. Benim kız utangaç mesela toplum içinde etsem error olur gibi.

Kurt61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Fikir var işte kırmızı kar yağdıracağım sözüm var çünkü sana birgün yağdıracağım diye evlilik teklifi için bu sözümü tutmayacağımda ne zaman tutacağım :)

bsenturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
kırmızı kumas boyası gibi suya eklenen boya al. Büyükce bir kova kap vs bul Suyla doldur boyayı dök karıstır. Sonra straforu daldır icine .Bir süre bekle.Sonra cıkart . Kuruyunca straforu parçalayıp tanelerine ayırırsın.
Su bazlı olduğu için yapışmada olmaz.

Kurt61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
kırmızı kumas boyası gibi suya eklenen boya al. Büyükce bir kova kap vs bul Suyla doldur boyayı dök karıstır. Sonra straforu daldır icine .Bir süre bekle.Sonra cıkart . Kuruyunca straforu parçalayıp tanelerine ayırırsın.
Su bazlı olduğu için yapışmada olmaz.

Adamsın kardeşim çok güzel fikir :)