Kipada 5s 1200 tl

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar 1200 tl ye sizce 5s alınır mı beni 3 sene falan götürür mü acaba

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
1200 tl bandın da stabil olarak telefon yok gm5 plus var.Kullanan arkadaşlar çok şikayetçi.

Ekrem Abi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
kipadan alsam sorun olur mu , güncelleme falan alır mı , alırsa kaç sene daha alır
iPhone 4s kaç yılında çıktı ona bak kaç ona göre hesabını yap, 4s hala güncelleme alıyor. 4s'in güncelleme desteği kesildikten sonra 2 yıl daha destek alır gibi.

Ekrem Abi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Kipa'dan alsan apple Türkiye garantiliyse sıkıntı olmaz, paralele ithalat olabilir, genelde bu tür mağazalar paralel ithalat satıyorlar.

Ekrem Abi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Rahat 2 yıl alır diyorsun yani
Alması lazım.

4s 2011 Ekimde piyasaya sürülmüş, şuan tam 5 yıldır cihaza destek sağlanıyor. kaynak.

5s 2013 Ekimde piyasaya sürülmüş, şuan 3 yıldır destek sağlanıyor. kaynak

yani basit bir hesaba göre daha 2 yıl destek alması gerekiyor. Apple birden politika değiştirir mi bilemiyorum.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Bence alınır eğer öyle telefonda 7/24 oyun oynayan birisi değilseniz bence alınır 2 sene kullanılır sonra bir batarya yenilemesi ile kullanıma devam edilir 1200 bandında tercih edilesi bir ürün sonuçta teknolojisi çok eski bir cihaz değil

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bence alınır eğer öyle telefonda 7/24 oyun oynayan birisi değilseniz bence alınır 2 sene kullanılır sonra bir batarya yenilemesi ile kullanıma devam edilir 1200 bandında tercih edilesi bir ürün sonuçta teknolojisi çok eski bir cihaz değil
çok teşekkür ederim kullanan arkadaşlar da yorum atarsa süper olur

Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar herkes 5S hakkında alıp tutuyor eskidir öyledir şöyledir diye. Ama zamanının en iyi telefonuydu. Hâlâ da gideri var. Şahsen 1200 TL ye alacağınız diğer telefonlar da bu telefon da aynı performansı sergiliyor. Bu cihaz Snapdragon 801 dengi cihaz. Evet eski olabilir ama tam ederi fiyatına düşmüş. Alınır mı elbette alınır ama güncelleme yapmayacaksanız alınır çünkü iOS 9 ile artık 5S e hafif hafif dokunmaya başlıyor.

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar herkes 5S hakkında alıp tutuyor eskidir öyledir şöyledir diye. Ama zamanının en iyi telefonuydu. Hâlâ da gideri var. Şahsen 1200 TL ye alacağınız diğer telefonlar da bu telefon da aynı performansı sergiliyor. Bu cihaz Snapdragon 801 dengi cihaz. Evet eski olabilir ama tam ederi fiyatına düşmüş. Alınır mı elbette alınır ama güncelleme yapmayacaksanız alınır çünkü iOS 9 ile artık 5S e hafif hafif dokunmaya başlıyor.
Teşekkür ederim

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
5s bir yıl sonra 4s gibi olur mu acaba yani stabiliteyi kaybeder mi

Reaksiyon puanı
41
Maalesef olur olmaz diyemem. Ama güncelleme yapmadan kullanırsanız sizi asla üzmez. Nedeni ise iOS un kasma donma yaptığı sebebi değil belli bir süre katetmiş aradan uzun zaman geçen iPhone lara yavaşlatma güncellemesi veriliyor. Cihaz asla kasmaz donmaz ama epey yavaş olur.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798

o her cihazda olur hiçbir zaman ilk 1 ayda ki performansı sağlamaz. Arkadaşın dediği gibi her güncellemeyi hemen yüklemezseniz sıkıntı olmaz bazen güncellemeler de sorun olabiliyor g2 de 4,4 de ekran süresi iyi iken 5,0.2 de kötü bu iki sürüm arasında görünüm dışında fark da yok açıkcası böyle olunca 4.4 de kalmak mantıklı ios 9 da stabilse 10 u zorlamak da o derece gereksiz olur he baktınız insanlar olumlu yorumlarda bulunuyor geçersiniz.

zaten güncelleme takıntınız varsa son model cihaz almanız gerekli yada wp alın bana her ay güncelleme geliyor :D

önemli olan güncelleme değil bence ekran boyutu sizi mutlu ediyor mu yeterli mi ? oynadığınız oyunlar telefonu çok yoruyor mu yada kamera beklentiniz nedir bunlar üzerinde durmalısınız bence güncelleme bazen çok ama çok gereksiz olabiliyor firmalar sırf 5 den 6 ya geçti desinler diye makyaj güncellemesi yapıyor performansa ellemiyor tabi bunlar benim düşüncelerim benim tam aksime güncel cihaz sürüm hastaları da var

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
o her cihazda olur hiçbir zaman ilk 1 ayda ki performansı sağlamaz. Arkadaşın dediği gibi her güncellemeyi hemen yüklemezseniz sıkıntı olmaz bazen güncellemeler de sorun olabiliyor g2 de 4,4 de ekran süresi iyi iken 5,0.2 de kötü bu iki sürüm arasında görünüm dışında fark da yok açıkcası böyle olunca 4.4 de kalmak mantıklı ios 9 da stabilse 10 u zorlamak da o derece gereksiz olur he baktınız insanlar olumlu yorumlarda bulunuyor geçersiniz.

zaten güncelleme takıntınız varsa son model cihaz almanız gerekli yada wp alın bana her ay güncelleme geliyor :D

önemli olan güncelleme değil bence ekran boyutu sizi mutlu ediyor mu yeterli mi ? oynadığınız oyunlar telefonu çok yoruyor mu yada kamera beklentiniz nedir bunlar üzerinde durmalısınız bence güncelleme bazen çok ama çok gereksiz olabiliyor firmalar sırf 5 den 6 ya geçti desinler diye makyaj güncellemesi yapıyor performansa ellemiyor tabi bunlar benim düşüncelerim benim tam aksime güncel cihaz sürüm hastaları da var
z5 compact buldum 8 günlük 1200 tl ye kararsız kaldım

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Aldıktan sonra güncellemezsen eğer o cihaz 5 yıl bile idare eder stabilite olarak yani...Ben 6 kullanıyorum ve güncellemeyi 9.3 ile bıraktım...Apple ın oyununu artık herkes öğrendi ve benim cihazım çok eski sayılmasa bile tedbiri önceden almakta fayda var...Şu an gayet memnunum ve daha 3-4 yıl kullanırım bi aksilik falan olmazsa...

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Aldıktan sonra güncellemezsen eğer o cihaz 5 yıl bile idare eder stabilite olarak yani...Ben 6 kullanıyorum ve güncellemeyi 9.3 ile bıraktım...Apple ın oyununu artık herkes öğrendi ve benim cihazım çok eski sayılmasa bile tedbiri önceden almakta fayda var...Şu an gayet memnunum ve daha 3-4 yıl kullanırım bi aksilik falan olmazsa...
Bir yandan sıfır 5s alacağım diğer yandan 8 günlük z5 compact alacağım kazıklanırım diye tırsıyorum 1200 lira az para değil