Kdjdvkdvmdf
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Arkadaşlar 1200 tl ye sizce 5s alınır mı beni 3 sene falan götürür mü acaba
Neden alınmaz sizce ?Alınmaz 5s en çok 900 tl verilir bence
kipadan alsam sorun olur mu , güncelleme falan alır mı , alırsa kaç sene daha alırO fiyat bandında alınabilecek bir cihazdır kendileri, Hepsiburada.com'da 1245TL Apple iPhone 5s 16 GB (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı
iPhone 4s kaç yılında çıktı ona bak kaç ona göre hesabını yap, 4s hala güncelleme alıyor. 4s'in güncelleme desteği kesildikten sonra 2 yıl daha destek alır gibi.kipadan alsam sorun olur mu , güncelleme falan alır mı , alırsa kaç sene daha alır
Rahat 2 yıl alır diyorsun yaniiPhone 4s kaç yılında çıktı ona bak kaç ona göre hesabını yap, 4s hala güncelleme alıyor. 4s'in güncelleme desteği kesildikten sonra 2 yıl daha destek alır gibi.
Alması lazım.Rahat 2 yıl alır diyorsun yani
çok teşekkür ederim kullanan arkadaşlar da yorum atarsa süper olurBence alınır eğer öyle telefonda 7/24 oyun oynayan birisi değilseniz bence alınır 2 sene kullanılır sonra bir batarya yenilemesi ile kullanıma devam edilir 1200 bandında tercih edilesi bir ürün sonuçta teknolojisi çok eski bir cihaz değil
Teşekkür ederimArkadaşlar herkes 5S hakkında alıp tutuyor eskidir öyledir şöyledir diye. Ama zamanının en iyi telefonuydu. Hâlâ da gideri var. Şahsen 1200 TL ye alacağınız diğer telefonlar da bu telefon da aynı performansı sergiliyor. Bu cihaz Snapdragon 801 dengi cihaz. Evet eski olabilir ama tam ederi fiyatına düşmüş. Alınır mı elbette alınır ama güncelleme yapmayacaksanız alınır çünkü iOS 9 ile artık 5S e hafif hafif dokunmaya başlıyor.
Rica ederim bu fiyata başka cihaz alsanız da Snapdragon 820 performansı sergilemeyecek sonuçta. Belli fiyattaki ürünler belli performansı sergiliyor. LG G4 var bu fiyata ama her yerde 1200 TL olmadığı için saymadım onu.Teşekkür ederim
Maalesef olur olmaz diyemem. Ama güncelleme yapmadan kullanırsanız sizi asla üzmez. Nedeni ise iOS un kasma donma yaptığı sebebi değil belli bir süre katetmiş aradan uzun zaman geçen iPhone lara yavaşlatma güncellemesi veriliyor. Cihaz asla kasmaz donmaz ama epey yavaş olur.5s bir yıl sonra 4s gibi olur mu acaba yani stabiliteyi kaybeder mi
5s bir yıl sonra 4s gibi olur mu acaba yani stabiliteyi kaybeder mi
z5 compact buldum 8 günlük 1200 tl ye kararsız kaldımo her cihazda olur hiçbir zaman ilk 1 ayda ki performansı sağlamaz. Arkadaşın dediği gibi her güncellemeyi hemen yüklemezseniz sıkıntı olmaz bazen güncellemeler de sorun olabiliyor g2 de 4,4 de ekran süresi iyi iken 5,0.2 de kötü bu iki sürüm arasında görünüm dışında fark da yok açıkcası böyle olunca 4.4 de kalmak mantıklı ios 9 da stabilse 10 u zorlamak da o derece gereksiz olur he baktınız insanlar olumlu yorumlarda bulunuyor geçersiniz.
zaten güncelleme takıntınız varsa son model cihaz almanız gerekli yada wp alın bana her ay güncelleme geliyor
önemli olan güncelleme değil bence ekran boyutu sizi mutlu ediyor mu yeterli mi ? oynadığınız oyunlar telefonu çok yoruyor mu yada kamera beklentiniz nedir bunlar üzerinde durmalısınız bence güncelleme bazen çok ama çok gereksiz olabiliyor firmalar sırf 5 den 6 ya geçti desinler diye makyaj güncellemesi yapıyor performansa ellemiyor tabi bunlar benim düşüncelerim benim tam aksime güncel cihaz sürüm hastaları da var
Kesinlikle Z5 compact al. Daha güncel cihaz. Hele şarjı süper çok memnun kalırsın sadece bazen fazla ısınıyor o kadar.z5 compact buldum 8 günlük 1200 tl ye kararsız kaldım
Ben 2.el telefon almaktan anlamıyorum da nelere bakmalıyımKesinlikle Z5 compact al. Daha güncel cihaz. Hele şarjı süper çok memnun kalırsın sadece bazen fazla ısınıyor o kadar.
Ben 2.el telefon almaktan anlamıyorum da nelere bakmalıyım
Hasarı vuruğu çiziği var mı. Şarj aleti var mı. Kulaklık olmayabilir. Faturası var mı. Ana kriterler bunlar.Ben 2.el telefon almaktan anlamıyorum da nelere bakmalıyım
Aldıktan sonra güncellemezsen eğer o cihaz 5 yıl bile idare eder stabilite olarak yani...Ben 6 kullanıyorum ve güncellemeyi 9.3 ile bıraktım...Apple ın oyununu artık herkes öğrendi ve benim cihazım çok eski sayılmasa bile tedbiri önceden almakta fayda var...Şu an gayet memnunum ve daha 3-4 yıl kullanırım bi aksilik falan olmazsa...5s bir yıl sonra 4s gibi olur mu acaba yani stabiliteyi kaybeder mi
Bir yandan sıfır 5s alacağım diğer yandan 8 günlük z5 compact alacağım kazıklanırım diye tırsıyorum 1200 lira az para değilAldıktan sonra güncellemezsen eğer o cihaz 5 yıl bile idare eder stabilite olarak yani...Ben 6 kullanıyorum ve güncellemeyi 9.3 ile bıraktım...Apple ın oyununu artık herkes öğrendi ve benim cihazım çok eski sayılmasa bile tedbiri önceden almakta fayda var...Şu an gayet memnunum ve daha 3-4 yıl kullanırım bi aksilik falan olmazsa...
Valla ben olsam riske girmem 5s i alırdım ama karar sizin...Bir yandan sıfır 5s alacağım diğer yandan 8 günlük z5 compact alacağım kazıklanırım diye tırsıyorum 1200 lira az para değil