High Noon
Asistan
Bu konudan sonra büyük ihtimalle banlanacağım, yeni hesap açıp dönüş de yapmayacağımı belirtmek isterim. Öncelikle 15 yaşındayım, ve bir kaç dakika önce bir problem yaşadım (bilmeyen arkadaşlar bir önceki konuma bakabilir) ve bana admin arkadaşlardan bir tanesi mesaj yazdı, mesaj içeriğinde de terbiyesizce konu açtığım, vs. utanmazlık yaptığım falan yazıyor. Tabii öncelikle insanlara karşı nasıl itham edilmesi gerektiğini bilmemesini geçiyorum, konuma bakabilirsiniz ki herhangi bir ahlaksızca yazdığım bir bölüm yok, hepsini gayet uygun, insanların yanlış anlamayacağı şekilde dile getirdim ve ahlaksızlığın kötü bir niyet amaçlı yapıldığını da sizler de biliyorsunuz. Konum, kendi problemimi yaşamış başka arkadaşlar varsa onlardan yardım almak için yazılmıştı. Zaten bu forumun amacı bu değil mi? Admin arkadaşa hatam varsa yüzüme söyleyin ben yüzleşeceğim yazınca aldığım cevap da ektedir. Sizden ricam, üst yetkili birini gördüğünüz zaman kedi gibi olmayın, haklı olduğunu düşündüğünüzü belirtin, sonuçta ban yiyecek olan siz değil benim. Tabii ki ben haksızsam bunu da belirtebilirsiniz ama ben ortada büyük saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Saygılar...