- Reaksiyon puanı
- 17
HADİ YAZIN
Konu Başlığını küçültmezsen uyarı yiyebilirsin veya konu kapanabilir.ilin sehrin plakası ne
abi konu başlığnın yarısından fazlası büyük olduğu için kilitleyebilirsin bence bide senden nacizane bir isteğim olacak ''raporlama'' kısmına bakabilir misin yada bakan moderatör kimse uyarabilirmisin çünkü raporladığım halde konuyu düzenlemiyolar
Editörler, Shiftdelete sitesinde haber yazıyor diye biliyorum.abi konu başlığnın yarısından fazlası büyük olduğu için kilitleyebilirsin bence bide senden nacizane bir isteğim olacak ''raporlama'' kısmına bakabilir misin yada bakan moderatör kimse uyarabilirmisin çünkü raporladığım halde konuyu düzenlemiyolar
Teşekkür ederim ama biri ''raporlama'' bölümüne baksa iyi olurduEditörler, Shiftdelete sitesinde haber yazıyor diye biliyorum.
Bazen kuralları çiğnemek gerekir.@ACER, kızgın atmanıza gerek yok kurallar böyle diyor ben ne yapabilirim
8 -) Başlık ve mesaj içeriği Türkçe yazım kurallarına uygun olmalıdır. Başlıklar büyük harfle başlamalıdır ve mesaj içeriğinin tamamı büyük ya da küçük harf olmamalıdır. "Örnek Başlık" ya da "Örnek başlık" şeklinde yazılmalıdır. (Tamamı büyük olarak açılan başlıklar bölüm moderatörlerimiz tarafından kaldırılacaktır yada kilitlenecektir.)
Editör tagına sahip kişiler, ShiftDelete.Net çalışanıdır. Onun dışında mesaj düzenleme gibi vs. yetkiler var moderatör yetkileri yok kısaca.abi konu başlığnın yarısından fazlası büyük olduğu için kilitleyebilirsin bence bide senden nacizane bir isteğim olacak ''raporlama'' kısmına bakabilir misin yada bakan moderatör kimse uyarabilirmisin çünkü raporladığım halde konuyu düzenlemiyolar
O kadar konunuz kilitlendi 3 gün ban yediniz ve hala akıllanmıyomusunuz ?Bazen kuralları çiğnemek gerekir.
3 Gün + Kalıcı yedim ama hala ayaktayım, her girdiğiniz konuda bir sıkıntı çıkartıyorsunuz.O kadar konunuz kilitlendi 3 gün ban yediniz ve hala akıllanmıyomusunuz ?
Konuyu açan kişi banlandı.
Eeee ben kurallara uygun şekilde raporluyorum ve moderatörlerde kurallara uygun şekilde uyarıyo3 Gün + Kalıcı yedim ama hala ayaktayım, her girdiğiniz konuda bir sıkıntı çıkartıyorsunuz.
![]()
C# ve Java için kitap önerisi
C# ve Java için onerebileceginiz bir kaynak kitap var 1612213559 C# ve Java için onerebileceginiz bir kaynak kitap var Miforum.shiftdelete.net
Capslock tuşunu kırdığım repliği için komik atılır aslında.ve hala ''komik'' tepkisi atıyosun üzgünüm ama raporlamam lazım
2) Caps Lock tuşunu kırdığım, kapat caps lock'u.
Geçen bir konu açmıştım aynı şekilde yolladığım mesaj ile alakasız mesaj atıyorsunuz.Eeee ben kurallara uygun şekilde raporluyorum ve moderatörlerde kurallara uygun şekilde uyarıyo
Kurallara göre hareket ediyorsan sil diyeceğin yere raporlaman lazımdı. Tıpkı diğer ceza yiyen üye gibi. Ayrımcılık yapmamalısın.Eeee ben kurallara uygun şekilde raporluyorum ve moderatörlerde kurallara uygun şekilde uyarıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence veleti sil üyeleri rencide edici kelime kullanmaktan uyarı alabilirsin
Kalıcı yediğini söylüyorsan çift nick demektir. Raporlayın arkadaşlar çift nick.3 Gün + Kalıcı yedim ama hala ayaktayım, her girdiğiniz konuda bir sıkıntı çıkartıyorsunuz.
![]()
C# ve Java için kitap önerisi
C# ve Java için onerebileceginiz bir kaynak kitap var 1612213559 C# ve Java için onerebileceginiz bir kaynak kitap var Miforum.shiftdelete.net
4 Renk yayınları daha basit, tam 1.sınıf seviyesinde. Daha iyi olur o.3 4 5 yayınlarının Türkçe test kitabını çözmenizi öneririm.
Çift nick değil, banım açıldı, kanıt yollayabilirim.Kalıcı yediğini söylüyorsan çift nick demektir. Raporlayın arkadaşlar çift nick.