onair
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Silinmesin. Ayrı bir bölüm oluşturulup, oraya taşınsın. 2. defa aynı konu açıldığında, diğer konunun açıldığını burdan gösterebilir ve üyelerimizi uyarabiliriz.
Kendimi bi anda Ezilmiş hissettim![]()
ama Kullanıcılarında görmesi iyi olur ve bu konular oraya taşınırsa , daha az hata yapılması sağlanmış olur
![]()
Nasıl oluşturmuyor. Öylece önümüzde duruyor, bi anket yapıversekte silinmesi yda klilitli konular bölümüne taşınmasına karar verilse..Arkadaşlar yeni forum sistemimizde artık kilitlenen konular görüntü kirliliği oluşturmuyor.
Nasıl oluşturmuyor. Öylece önümüzde duruyor, bi anket yapıversekte silinmesi yda klilitli konular bölümüne taşınmasına karar verilse..
Galeyana gelmiş üyelere cevabı ben vereyim o zaman.
Forumda hiç bir konu çok zor durumda kalınmadıkça silinmez. Yapılan uygulama konuyu sonlandırmaktır. Yapılması gereken uygulama konuyu sadece sonlandırma üzerine olduğu için konuları silmiyoruz. Kilitlenen konular sizleri neden bu kadar rahatsız ediyor ki. Orada üyeler gerektiğinde hatalarını görüyor hatta sonlandırılan konularda bile üyelerimizin işine yaracak bilgiler olabiliyor. Ayrıca forumda bulunan hiç bir konu (sonlandırılmış olsa dahi) boş yere durmaz. Bunu da belirteyim.
En Son 23-08-2008 23:26 mesaj yazılmış olan bir konuyu nereden bulupta canlandırdın tekrar çok merak ettim![]()
bilgi barındırması bakımından haklısın lakin forumda siyaset yasak oldugu halde misal üyenin biri alaycı siyasi içerik yayınlıyor ve bu konu sadece sonlandırılıyor silmeyerek bu üyenin amacına hizmet etmiş olmuyormusunuz ?