Kilit Vurulan Konular Silinmeli mi?

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Silinmesin. Ayrı bir bölüm oluşturulup, oraya taşınsın. 2. defa aynı konu açıldığında, diğer konunun açıldığını burdan gösterebilir ve üyelerimizi uyarabiliriz.

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Evet Çöp bölümü gibi ayrı bi bölüm açılıp Oraya Taşınması daha mantıklı. :)

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Ozaman ben körüm :D

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Bilmiyorum belkide sadece modlar görebiliyordur ama o bölümü ;)

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Kendimi bi anda Ezilmiş hissettim :( :D ama Kullanıcılarında görmesi iyi olur ve bu konular oraya taşınırsa , daha az hata yapılması sağlanmış olur (:

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Kendimi bi anda Ezilmiş hissettim :( :D ama Kullanıcılarında görmesi iyi olur ve bu konular oraya taşınırsa , daha az hata yapılması sağlanmış olur (:

Yok ya daha neler öyle hissetmen için hiç sebep yok ortada , ayrıca konu açmadan önce arama yapılırsa çok kolay ve hızlı bir şekilde sonuç alınabilir ve ona göre konu açılabilir :) Zaten modlar konu kilitlediğinde mutlaka önceden açılan konunun linkini veriyor...

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Peki öyle diyosan öyledir :D

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Arkadaşlar yeni forum sistemimizde artık kilitlenen konular görüntü kirliliği oluşturmuyor.

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
Bence Kalsın neden kilitlendiğide anlaşılır
arkadaşın dediği gibi kirililikte yaratmaz zaten .

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar yeni forum sistemimizde artık kilitlenen konular görüntü kirliliği oluşturmuyor.
Nasıl oluşturmuyor. Öylece önümüzde duruyor, bi anket yapıversekte silinmesi yda klilitli konular bölümüne taşınmasına karar verilse..

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Nasıl oluşturmuyor. Öylece önümüzde duruyor, bi anket yapıversekte silinmesi yda klilitli konular bölümüne taşınmasına karar verilse..

En Son 23-08-2008 23:26 mesaj yazılmış olan bir konuyu nereden bulupta canlandırdın tekrar çok merak ettim :D

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Konu eski bir konu.

Konuyu açan nerelerdedir Allah bilir şimdi..

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Konuyu rahatsız etmeyelim.

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
Galeyana gelmiş üyelere cevabı ben vereyim o zaman.
Forumda hiç bir konu çok zor durumda kalınmadıkça silinmez. Yapılan uygulama konuyu sonlandırmaktır. Yapılması gereken uygulama konuyu sadece sonlandırma üzerine olduğu için konuları silmiyoruz. Kilitlenen konular sizleri neden bu kadar rahatsız ediyor ki. Orada üyeler gerektiğinde hatalarını görüyor hatta sonlandırılan konularda bile üyelerimizin işine yaracak bilgiler olabiliyor. Ayrıca forumda bulunan hiç bir konu (sonlandırılmış olsa dahi) boş yere durmaz. Bunu da belirteyim.

bilgi barındırması bakımından haklısın lakin forumda siyaset yasak oldugu halde misal üyenin biri alaycı siyasi içerik yayınlıyor ve bu konu sadece sonlandırılıyor silmeyerek bu üyenin amacına hizmet etmiş olmuyormusunuz ?

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
ayrı bir bölüm açılıp oraya taşınması daha mantıklı:)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
silinsin:) konuyu açan uygun bir şekle sokup yeniden açar konuyu:) forum kirliliği olmaz :D

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
neden silinsin ki gereksiz bir konu ise silinebilir ama klitli ise ve konu gercekde önemli ve bir cok kişinin yararına ise neden slinsin

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
En Son 23-08-2008 23:26 mesaj yazılmış olan bir konuyu nereden bulupta canlandırdın tekrar çok merak ettim :D

bilgi barındırması bakımından haklısın lakin forumda siyaset yasak oldugu halde misal üyenin biri alaycı siyasi içerik yayınlıyor ve bu konu sadece sonlandırılıyor silmeyerek bu üyenin amacına hizmet etmiş olmuyormusunuz ?

bidaha yazmıyım dedim "gezegen" forumdaşın dediği sebepten...