Kılıçdaroğlu'nun sürekli "Ya ben, ya ben" modunda olması?

Reaksiyon puanı
114
Kılıçdaroğlu sürekli ittifaka atıfta bulunup kendini öne atması hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha geçen “Cumhurbaşkanı olmak istiyor musunuz?” sorusuna, “İttifak kabul ederse bir sorun yok” cevabında bulundu.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Kılıçdaroğlu sürekli ittifaka atıfta bulunup kendini öne atması hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha geçen “Cumhurbaşkanı olmak istiyor musunuz?” sorusuna, “İttifak kabul ederse bir sorun yok” cevabında bulundu.
Hocam rahat ol.Kılıçdaroğlu bu saatten sonra ittifakı bozacak bir hamle yapmaz.Her geçen gün batıyoruz ve bu tablonun düzelmesi için AKP nin bırakması lazım.Kılıçdaroğlu geçmişte yaptığı hataların farkında.

Okangules

Öğrenci
Reaksiyon puanı
39
Artık geri çekilmesinin vakti geldi. E.imamoğlu ve Mansur Yavaş daha ağır basar bu seçimlerde

Reaksiyon puanı
114
Hocam rahat ol.Kılıçdaroğlu bu saatten sonra ittifakı bozacak bir hamle yapmaz.Her geçen gün batıyoruz ve bu tablonun düzelmesi için AKP nin bırakması lazım.Kılıçdaroğlu geçmişte yaptığı hataların farkında.
Hocam farkında olan adam böyle mi konuşur? Akşener'in İmamoğlu'nu istediğini bildiği halde "Aday olabilirim de aday olabilirim" diyor.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Basının karşısında olduğu her an kendini öne sürmesi garip değil mi? ittifak imamoğlunu istiyor ama o inat edip ittifakı bile bozabilir
Yok o o öyle olmalı bilinç bulandırıyor knk bence kendine kalsa olmaz değil tırrik dua edelim de şu ittifak bozulmasın bu sefer hata istemiyorum..

Reaksiyon puanı
3,029
Erdoğan'ın karşısına şu an çiğnediğim Falım sakız gelse oy veririm. Ama birini seçmek gerekirse bence İmamoğlu şu an en güçlü kart.