Soru Kılıçdaroğlu'nun 1 haftada vaadi..

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Siz bu vaad hakkında ne diyorsunuz? Ne düşünüyorsunuz?
1 haftada Süleyman şah türbesi geliyor
1 haftada Tank palet fabrikasını geri alıyoruz
1 haftada Kredi faizleri siliniyor
1 haftada istanbul sözleşmesi geri yürürlüğe giriyor vs vs

Ya bu vaadlerinden kimisi yapılır itirazım yok ama bu kadar itibarsizlastirilirmi bir parti yâda muhalefet. Sonra oy alamazsınız elbette.

Benimle aynı veya farklı düşünen arkadaşlar kimler? Ve sizler ne düşünüyorsunuz?

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Gerçekten bom boş vaadler SIĞ bir ana muhalefet var ülkede :(

Bunlar vaad mi oluyor şimdi ? Vatana millete devlete sana bana ne faydası var bu saydıklarının. Bunları paylaşmaya utanır la insan.

1-Süleyman Şah Türbesini geri taşıdığında ne değişecek hayatımızda ? Bu arada ben taşınmasına karşı değilim. Ama oradan Türk askerini çekince o türbeyi orada nasıl korumayı düşünüyor ? Oraya o türbeyi taşıdığında orasını korumak ve nöbet için en az bir 10 asker göndermeli oraya ve ilerde YPG-PYD-PKK gelir oraya saldırırsa o askerlerimiz nasıl koruyacaz o türbeyi imha eder veya bombalarsa bu bizim için bir utanç olmayacak mı ?

2- Tank palet fabrikası zaten bizim ! Bizim olan bir şeyi nasıl geri alıyoz ? Üretimi yapanlar Türk. Üretimi yapması istenen firma BMC Türk birine ait. Başındaki komutan Türk planları programı yapanlar Türk. Katarlılar sadece yüzde 49 BMC'ye ortak yani mali destek sağlıyor orada çalışanlar Katarlı bile değil hepsi Türk ve onları oradan kovunca elimize ne geçecek ? Sanki katar tankları çalıp kaçacak gerçekten yazık bu muhalefete. Bunları söylemeye utanır bir genel başkan... 500 bin Nufuslu bizim Hatay kadar yüz ölçümü olan Katar ne yapabilir bizim Tank palet fabrikamıza ! Onların oraya yatırım yapması destek çıkması neden muhalefeti rahatsız eder !( Büyük ihtimal o sözleşmenin tazminatıda vardır boşu boşuna birde BMC'ye tazminat ödettirir ülkeye. Üstüne tüm projeyi çöpe attırıp orasının atıl bir vaziyete gelmesi sağlanır sadece. )

3- Vatandaşa biz iktidar olursak Kredi faizlerini silecez demek resmen borcunuz varsa ödemeyin demek gibi bir şeydir. Sivil itaatsizlik gibi bir şey. Şimdi borcu olan adamlar CHP iktidar olursa hepsini silecek zaten deyip kimse borç flan ödemez. 2 senede olsa 2 sene oyalanır durur ödemez. Böyle saçma bir vaad mi verilir. Cüzzi miktarını silecem dersin veya belli borçlarda faizi silecem dersin. Neden HERKESİN KREDİ FAİZİ SİLİNİYORMUŞ ? Atıyorum keyfi ürün alanın pahalı ev araba alanın veya zengin olanın ödeme imkanı olanın gecikme faizleri neden siliniyormuş ? Borcu olmayan veya kredisini faizi ile ödeyenin suçu ney o zaman ? Her yıl en az yüzde 15-20 enfslasyon oluyor adamlar para çeksin çeksin ödemesin nede olsa 2 yıl sonra CHP iktidar olunca faizleri silecek. Mesele Demirören grubu Ziraat bankasından borç alarak Kanal D CNN ve bütün gazeteleri aldılar Doğan gurubundan. Onunda faizleri silinecek demek oluyor bu söylem ! Veya Ali Ağaoğlunun faiz borçlarıda silinecek. Bilmem hangi iş adamının aldığı yatların katlarında faiz borçları silinecek.

4- Off off efsana bir vaad daha. O sözleşme yürürlüğe girince sabahına kadın cinayetleri biter zaten...

Not: Sonra ülkede kaliteli bir muhalefet yok alternatif yok deyince kızıyorsunuz. Kemal Kılıçdaroğluna güvenen veya bu vaadlerin beşinden giden varsa Allah Akıl fikir versin ne diyem...

Ben halen bekliyorum YPG-PYD-PKK ile nasıl mücadele edecek en ufak bir sözleri yok o konuda. HDP ile nasıl iş tutacak. ABD'nin Türkiye'ye karşı düşmanca tutumlarına karşı ne yapacaklar . Doğu akdenizde haklarımız nasıl savunacaklar. Ekonomi politikası nasıl olacak S400 leri ne yapacak. Eğitim sisteminde bir planları var mı. Kıbrıs işi ne olacak. İşsizlik ve Dolar ile nasıl mücadele edecekler. Asgari ücretliye emekliye yok memura çifçiye öğrenciye herkese bol kesecen dağıtacaz diyorlar bu paralar nerden gelecek ülkeyi nasıl toparlayacaklar o konularda vaad ve alternatif duymak istiyorum artık.

Son düzenleme:

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Gerçekten bom boş bir ana muhalefet var ülkede :(

Bunlar vaad mi oluyor şimdi ? Vatana millete devlete sana bana ne faydası var bu saydıklarının. Bunları paylaşmaya utanır la insan.

1-Süleyman Şah Türbesini geri taşıdığında ne değişecek hayatımızda ? Bu arada ben taşınmasına karşı değilim. Ama oradan Türk askerini çekince o türbeyi orada nasıl korumayı düşünüyor ? Oraya o türbeyi taşıdığında orasını korumak ve nöbet için en az bir 10 asker göndermeli oraya ve ilerde YPG-PYD-PKK gelir oraya saldırırsa o askerlerimiz nasıl koruyacaz o türbeyi imha eder veya bombalarsa bu bizim için bir utanç olmayacak mı ?

2- Tank palet fabrikası zaten bizim ! Bizim olan bir şeyi nasıl geri alıyoz ? Gerçekten çok SIĞ bir muhalefetimiz var ülkede. Üretimi yapanlar Türk. Üretimi yapması istenen firma BMC Türk birine ait. Katarlılar sadece yüzde 49 BMC'ye ortak yani mali destek sağlıyor orada çalışanlar bile Türk sadece onları oradan kovunca elimize ne geçecek ? Sanki katar tankları çalıp kaçacak gerçekten yazık bu muhalefete. Bunları söylemeye utanır bir genel başkan... ( Büyük ihtimal o sözleşmenin tazminatıda vardır boşu boşuna birde BMC'ye tazminat ödettirir ülkeye. )

3- Vatandaşa biz iktidar olursak Kredi faizlerini silecez demek resmen borcunuz varsa ödemeyin demek gibi bir şeydir. Sivil itaatsizlik gibi bir şey. Şimdi borcu olan adamlar CHP iktidar olursa hepsini silecek zaten deyip kimse borç flan ödemez. 2 senede olsa 2 sene oyalanır durur ödemez. Böyle saçma bir vaad mi verilir. Cüzzi miktarını silecem dersin veya belli borçlarda faizi silecem dersin. Neden HERKESİN KREDİ FAİZİ SİLİNİYORMUŞ ? Atıyorum keyfi ürün alanın pahalı ev araba alanın veya zengin olanın ödeme imkanı olanın gecikme faizleri neden siliniyormuş ? Borcu olmayan veya kredisini faizi ile ödeyenin suçu ney o zaman ? Her yıl en az yüzde 15-20 enfslasyon oluyor adamlar para çeksin çeksin ödemesin nede olsa 2 yıl sonra CHP iktidar olunca faizleri silecek.

4- Off off efsana bir vaad daha. O sözleşme yürürlüğe girince sabahına kadın cinayetleri biter zaten...

Not: Sonra ülkede kaliteli bir muhalefet yok alternatif yok deyince kızıyorsunuz. Kemal Kılıçdaroğluna güvenen veya bu vaadlerin beşinden giden varsa Allah Akıl fikir versin ne diyem...

Ben halen bekliyorum YPG-PYD-PKK ile nasıl mücadele edecek en ufak bir sözleri yok o konuda. HDP ile nasıl iş tutacak. ABD'nin Türkiye'ye karşı düşmanca tutumlarına karşı ne yapacaklar . Doğu akdenizde haklarımız nasıl savunacaklar. Ekonomi politikası nasıl olacak S400 leri ne yapacak. Eğitim sisteminde bir planları var mı. Kıbrıs işi ne olacak. İşsizlik ve Dolar ile nasıl mücadele edecekler. Asgari ücretliye emekliye yok memura çifçiye öğrenciye herkese bol kesecen dağıtacaz diyorlar bu paralar nerden gelecek ülkeyi nasıl toparlayacaklar o konularda vaad ve alternatif duymak istiyorum artık.
Kimse dolu değil ki?

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Bu vaatler, Sakar Şakir'in bakkalın başına geçince "bugün akşama kadar her şey bedava" sözüne benziyor. İstediği kadar vaat verebilir, nasıl olsa aday olmayacak. Hatta geldiği gibi bir kasetle başkanlık koltuğunu bile kaptırabilir.

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,159
Özkan hocam tank paleti zaten bizim falan demiş o konuyu bilmiyorum ama bunların hepsini yapması en az 3-4 ay ( uyumadan çalışırsa. ) gibime geliyor. 1 haftada ben sınavımı geçemiyorum Bay Kemal ülkeyi kalkındırcak. :DDD ( AKPli değilim. )

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Özkan hocam tank paleti zaten bizim falan demiş o konuyu bilmiyorum ama bunların hepsini yapması en az 3-4 ay ( uyumadan çalışırsa. ) gibime geliyor. 1 haftada ben sınavımı geçemiyorum Bay Kemal ülkeyi kalkındırcak. :DDD ( AKPli değilim. )

Sen daha 1 ay 6 ay ve 1 yıl içinde yapacam diye verdiği sözleri görmedin heralde :)

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Imamoğlu veya mansur yavaş başa geçmeli varya..?

Partili Cumhurbaşkanlığı sistemindeyiz :) O isimlerin amiri statüsünde gene Kemal Kılıçdaroğlu olacak :D Veya Kemal Kılıçdaroğlu izin vermeden hiç bir şey olmazlar bir daha ki seçimde belediye başkanı bile olmazlar belki istemezse...

Ayrıca bu vaadleri verirken SÖZLER VERİYORLAR . Yapmayan namerttir deniliyor Alenen yemin içecekler neredeyse söz verip verip sonra dönecek mi CHP yönetimi ! Bunları Kemal Kılıçdaroğlu verdi deyip sıyıracaklar mı başka bir CHP'li Cumhurbaşkanı olursa ?

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Partili Cumhurbaşkanlığı sistemindeyiz :) O isimlerin amiri statüsünde gene Kemal Kılıçdaroğlu olacak :D Veya Kemal Kılıçdaroğlu izin vermeden hiç bir şey olmazlar bir daha ki seçimde belediye başkanı bile olmazlar belki istemezse...

Ayrıca bu vaadleri verirken SÖZLER VERİYORLAR . Yapmayan namerttir deniliyor Alenen yemin içecekler neredeyse söz verip verip sonra dönecek mi CHP yönetimi ! Bunları Kemal Kılıçdaroğlu verdi deyip sıyıracaklar mı başka bir CHP'li Cumhurbaşkanı olursa ?
Yok hocam ben muhalefetin başında demek istedim.. Sonuçta bir ittifak kurulacak cb için şuan bol keseden sözleri veriyor ama dediğin gibi neye göre? Ittifak kurulur mu o bile muamma şuan ama bu geldiğimizde.. devraldigimizda.. şu bu.. nasıl bir tutarsızlık icin de ise..

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Yok hocam ben muhalefetin başında demek istedim.. Sonuçta bir ittifak kurulacak cb için şuan bol keseden sözleri veriyor ama dediğin gibi neye göre? Ittifak kurulur mu o bile muamma şuan ama bu geldiğimizde.. devraldigimizda.. şu bu.. nasıl bir tutarsızlık icin de ise..

İYİ parti boşuna sitem etmedi bize sormadan bu tarz vaadler vermeyin diye. Kemal Kılıçdaroğlu öyle bir kaptırdı ki kendisini Cumhurbaşkanı olacağım sevdasına. BOL BOL dağıtıyor. Hesapsız kitapsız atıyor tutuyor. Sonunu düşünmüyor Erdoğan gitsinde nasıl giderse gitsin işi çok tehlikeli. Sonunu düşünmeden laflar ediliyor. Teskere hayır diyor CHP çıkıyor sonrada Evet vermek Cumhuriyete ihanettir diyor. Aynı teskereye İYİ parti evet vermiş :D Yani sen İYİ partiye hain Cumhuriyete ihanet etmiş demiş oluyon !!!

Ne yazık ki CHP'nin başında Kemal Kılıçdaroğlu olduğu sürece işimiz zor. Ülkeye düzen ve kaliteli bir iktidar gelmez gibime geliyor... Herkes Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı parlatmaya çalışırken alenen gömüyor Kemal Kılıçdaroğlu onları. En az 2-3 kere onlar belediyede 1 dönem daha devam edecekler dedi. Merak Akşener çıkıyor onlar aday olursa biz destekleriz diyor ama 1 gün sonra Kemal Kılıçdaroğlu çıkıyor onlar Cumhurbaşkanı adayı olmayacak flan anlamına gelen laflar ediyor.