Kılıçdaroğlu "Süleyman Soylu, Erdoğan'ı kurtarmak için istifa etti" dedi!

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Fatih Altaylı ile Teke Tek programında "Süleyman Soylu istifasının tek başına alınmış bi karar olduğunu düşünmüyorum. Tıpkı sağlık bakanının da tek başına karar alamadığı gibi. Erdoğan’ı kurtarmak için Süleyman Soylu’nun istifa etmesini de anlayışla karşılıyorum" diye konuştu.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Bir defa sussan mi diyorum?

Erdogan’i kurtarmak ne alaka?
Bari bu kişi icin saçmalayıp durmasak, bu adam bu ülkenin en fazla gerçek teror ile mucahadele eden içişleri bakanıydı.

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Sanmıyorum bu yüzden istifa edeceğini halkın yasaktan sonra çıkardığı izdihamı ve birbirlerine girmesini gururuna yedirememiştir ama kesinlikle onaylanmamalı istifası Sayın Soylu'nun.

Son düzenleme:

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Fatih Altaylı ile Teke Tek programında "Süleyman Soylu istifasının tek başına alınmış bi karar olduğunu düşünmüyorum. Tıpkı sağlık bakanının da tek başına karar alamadığı gibi. Erdoğan’ı kurtarmak için Süleyman Soylu’nun istifa etmesini de anlayışla karşılıyorum" diye konuştu.

Siyaset bu her an her şey olabiliyor

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Haklı kesinlikle. Sokağa çıkma yasağı kararı birlikte alındı diyordu Soylu. Şimdi ise suçu üstüne alıyor. İstifa ettirildi diyelim biz şuna

TinerciAlper

Asistan
Reaksiyon puanı
35

alakasız kararları Erdoğan mı alıyor bune saçmalık bilim kurulu sağlık bakanı ve içişleri bakanı ortak kararla alınmış bir karar