Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve İnce aday olursa

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve İnce aday olursa hangisine oy verirdiniz?

• Kemal Kılıçdaroğlu'na

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ekrem İmamoğlu'na

• Muharrem İnce'ye

Kullanılan: 3 60.0%
  • İnadına Tayyip'e

Kullanılan: 2 40.0%
  • Başka bir aday çıkarsa ona oy veririm

• Oy moy kullanmam

• Kullanılan toplam oy
    5

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
O değilde halen daha Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaştan bir mesaj gelmedi.

Biz KK'nin arkasındayız veya Meral Hanımın yanındayız diye.

Not: Şahsen ben kişilik olarak Mansur Yavaş'ın Kemal Kılıçdaorğluna rağmen onu çiğneyip aday olacağını düşünmüyorum. Ekrem İmamoğluda gel gitme seni CHP gene başkanı yaparız diye kandıracaklardır...

Bu saatten sonra Meral Akşener'e ancak Muharrem İnce ile ittifak yapmak yakışır gibi.

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
AKP’li abimiz anket açmış tayyibe de “İnadına Tayyibe” diye eklemelerde bulunmuş ? lütfen konunuz ve formatınız gereği tarafsız kalıp düzeltin veya hepsine benzer yakıştırmalar ekleyin

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
O değilde halen daha Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaştan bir mesaj gelmedi.

Biz KK'nin arkasındayız veya Meral Hanımın yanındayız diye.

Not: Şahsen ben kişilik olarak Mansur Yavaş'ın Kemal Kılıçdaorğluna rağmen onu çiğneyip aday olacağını düşünmüyorum. Ekrem İmamoğluda gel gitme seni CHP gene başkanı yaparız diye kandıracaklardır...

Bu saatten sonra Meral Akşener'e ancak Muharrem İnce ile ittifak yapmak yakışır gibi.
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın aday olacağını sanmam. Belki Muharrem İnce aday olmak ister, hepsini karşısına alır.

Son düzenleme:

nagaracuga

Doçent
Reaksiyon puanı
494
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın aday olacağını sanmam. Belki Muharrem İnce aday olmak ister.
Zaten başlıktaki isimler arasında adaylığı en net olan Muharrem İnce, çünkü aylardır 100 bin imza ile aday olacağını ifade ediyor. Kılıçdaroğlu çıkıp açık açık adayım diyemedi, imalı konuştu. İmamoğlu'nu Akşener ön plana çıkardı ama CHP'nin desteği olmadan seçilemez. Mansur Yavaş ise zaten aday olmadığını ve Kılıçdaroğlu'nun adaylığından yana olduğunu birkaç kere ifade etti.