Kılıçdaroğlu Elazığ'da 2 Gün Boyunca Kızılay Çadırı Görmemiş

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896
Şaka gibi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ’da meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen deprem sonrası, Kızılay’ın deprem bölgelerine yardım götürmediğini iddia ederek, “Bir tek Kızılay çadırı görmedim” dedi. Halbuki Kılıçdaroğlu, deprem bölgelerine yönelik ziyaretinde, Kızılay’ın çadırına girmişti.

1580907907165.png

Son düzenleme:

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Kızılayın değil AFAD'ın çadırı onlar.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896
Türk Kızılay, Elazığ’daki depremin ilk dakikalarından itibaren alarm durumuna geçti. Bölgedeki yardım çalışmalarını yürütmek üzere 276 afet uzmanını görevlendiren Kızılay, 36 öncü araç, 5000’er kişilik 4 mobil mutfak ve 7 ikram aracını bölgeye gönderdi.

Bunlara ek olarak 2500 çadır, 5000’er kişilik 2 sahra mutfak kiti, 15.875 battaniye, 5079 yatak ve 1563 adet ısıtıcı da ihtiyaç sahipleri için sevk edildi.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
he zaten o kızılay yazısı ps ile eklenmiş :)) hey yarabbim ya
Gözleri var görmezler. Çadırın sağ tarafında koskoca TÜRK KIZILAYI yazısını görmez.
Ayrıca hadi devletin gücü yetmedi veya oraya çadır götüremedi bunu meydanlarda siyasi malzeme yapacağına sana bu bilgi gelmiş kendin belediyelerin aracılığı ile eksik kalan yerlere çadır götürseydin ya madem. Ekrem İmamoğlunu deprem bölgesine yapılan yardımları denetlemesin diye gönderdin ya oda iyi denetleyip söyleseymiş ya.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Gözleri var görmezler. Çadırın sağ tarafında koskoca TÜRK KIZILAYI yazısını görmez.
Ayrıca hadi devletin gücü yetmedi veya oraya çadır götüremedi bunu meydanlarda siyasi malzeme yapacağına sana bu bilgi gelmiş kendin belediyelerin aracılığı ile eksik kalan yerlere çadır götürseydin ya madem. Ekrem İmamoğlunu deprem bölgesine yapılan yardımları denetlemesin diye gönderdin ya oda iyi denetleyip söyleseymiş ya.
Bunlar istiyorki ülkede deprem,sel,yangın olsun ve hatta corona virüsü bile gelsin ama devlet müdahale edemesin istiyorlar.Sırf Erdoğan gitsin diye ülke batsın bile istiyor bu zihniyetler.Savaş çıksa ilk bunlar kaçar.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
AFAD ve Kızılay çadırları ayrıdır , farkettiyseniz AFAD yanın da kızılay yazıyor.

Kızılay o sıralar para haklamak ile meşguldü .

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
:D Daha 2 mesaj önce kendin yazdın KIZILAY ÇADIRI DEĞİL diye :)

Evet'te yanlış ne yazmışım anlamadım ? AFAD tarafından çadırlar kurulmuş , normal olarak çadırın yanında kızılay'da geçiyor. Ama bu çadırlar kızılayın olduğu anlamına gelmiyor.

Biraz anlamanda sorun var sanırım kendi kendine gülüyorsun ?

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
CHP Lideri Sayın Kılıçdaroğlu, "Deprem bölgesinde tek bir Kızılay çadırı görmedim" ifadelerini kullanmış. Demek ki bölgeyi dolaşırken çadırlara ya yeterince dikkat göstermemiş ya da bölgeyi tam gezememiş. Deprem bölgesinde Kızılay ve AFAD çadırları da var, bu tartışmanın uzaması anlamsız.

Farklı haber ajanslarının kamera görüntüleri:

Kod:
https://youtube.com/watch?v=nIkmPiD3qRk

Kod:
https://youtube.com/watch?v=UwugD1mSxiA

Kod:
https://youtube.com/watch?v=3e3mxGzAA6Q