Kılıçdaroğlu aday olursa Millet İttifakı'nın oy oranına tesiri ne olur?

nagaracuga

Doçent
Katılım
4 Ocak 2008
Mesajlar
723
Reaksiyon puanı
494
Puanları
63
Metropoll bir anket yayınlamış.
Fkz7qVjX0AIXKvV.jpg
Bu ankete göre Kılıçdaroğlu kazanır diyenlerin oranı %33.5 olarak görünüyor.

Bir önceki Cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifak yokken İnce %26, Akşener %12 oy alabilmiş. İkisinin oylarını topladığımızda %38 yapıyor.

Biz bazı şeyleri eleştirdiğimiz zaman muhaliflerin tepkisi bize olabiliyor fakat şahsen Ak Parti'ye ve Erdoğan'a oy vermiş bir seçmen olarak doğru düzgün siyaset yapan ve güçlü bir muhalefetin ülkemize çok şeyler katabileceğini düşünüyorum. Ancak halkın problemlerini nasıl çözebileceklerini konuşmak yerine "bu şarkı bitmez", "ey Dünya" vb. sloganlarla Erdoğan'ı taklit ederek oy toplamaya çalışan bir muhalefet ile karşı karşıyayız.

Bir de "Erdoğan şunları şunları yaptı, şöyle kötü oldu" yerine "Erdoğan şunları şunları yaptı,biz bunların üzerine şunları şunları yapacağız"; "hazinede şu kadar para var, biz şu kadara çıkaracağız" deseler belki bu kadar anti-patik görünmeyip daha fazla taraftar toplayabilirlerdi.
 

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Katılım
12 Aralık 2012
Mesajlar
2,632
Reaksiyon puanı
1,647
Puanları
358
Yaş
29
Cumhuriyet tarihinde koalisyon hükümetleri hep siyasi ve ekonomik kriz getirmiştir. 6 lı masanın iktidara gelse bile fazla geçmeden erken seçim yada darbe ile geri gideceğini düşünüyorum. Beceremeyecekler çünkü. Erdoğan'ın dediği gibi bunlar sabah akşam kendi aralarında kavga ederler. Daha kendi aralarında anlaşamazlar. 6 farklı siyasi partinin baş olması nedir aga. Böyle saçma şey olamaz.
 
Üst