Kies Bağlantı sorunu

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba! 2 adet samsung ürünüm var. Bunlardan biri 10.1 n-8005 diğeri de Galaxy s4. İki cihaz da kies'e bağlanırken bağlanıyor yazısı çıkıyor ancak 1 saat beklesem bile o yazı devam ediyor. Aranızda daha önce bu problemle karşılaşan var mı? Varsa çözümü nedir? Şimdiden sağolun. :)

berat71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de devamlı aynı sorun oluyor, şu an bile kies bağlantı sorunu varrr.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bendede aynı sorun var nette çok araştırdım yazılan çoğu şeyi yaptım ama sorun çözülmedi

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arakadaşlar Kies'i silip tekrar yükledim sorun düzeldi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Mükemmelin Blogu diye bir site var, ziyaretçi olduğumdan link veremiyorum ama başlık şöyle: Samsung Galaxy S3 Kies Bağlantı Sorunu Kesin Çözüm. En doğru çözüm olarak bunu buldum ben. Siz de bir deneyin derim, en açıklayıcı ve mantıklı bu görünüyor.

zined7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Mükemmelin Blogu diye bir site var, ziyaretçi olduğumdan link veremiyorum ama başlık şöyle: Samsung Galaxy S3 Kies Bağlantı Sorunu Kesin Çözüm. En doğru çözüm olarak bunu buldum ben. Siz de bir deneyin derim, en açıklayıcı ve mantıklı bu görünüyor.

Arkadaşlar SDN okurunun dediği gibi bu konu sadece Mükemmelin Blogu sitesinde detaylı, adam akıllı ve resimli anlatılmış. :thumbup:

Bu konuda sorun yaşayan arkadaşlar aşağıdaki linkten ulaşabilirler.

http://mukemmelinblogu.blogspot.co...axy-s3-kies-baglanti-sorunu-kesin-cozum.html