Kies android güncelleme hakkında yardım???

habibturkel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.. Galaxy Gio S5660 modelinde samsung bir cihazım var.. Ve cihazda şuanda androidin 2.3.3 gingerbread sürümü yüklü (aldığımda kurulu geldi yani) ben bu sürümü 2.3.4'e yükseltmek istiyorum.. Ancak biliyorumki illegal olarak yükseltirsem cihaz garanti kapsamı dışına çıkacak.. Diyorumki kieste Galaxy Gio için 2.3.4 sürümü çıktımı çıktıysa nasıl yükleyebilirim.. Yardımcı olursanız sevinirim..

Selametle...

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Cihazını Kiesle beraber bilgisayarına bağla.. Cihazına uygun 2.3.4 android sürümü varsa şayet, Kies programı zaten sana güncellemek istiyormusun diye soracaktır... Yada Ayarlar-Telefon hakkında-Yazılım güncelleştirme'den öyle bir sürümün olduğunu kontrol edebilirsin...

habibturkel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazını Kiesle beraber bilgisayarına bağla.. Cihazına uygun 2.3.4 android sürümü varsa şayet, Kies programı zaten sana güncellemek istiyormusun diye soracaktır... Yada Ayarlar-Telefon hakkında-Yazılım güncelleştirme'den öyle bir sürümün olduğunu kontrol edebilirsin...
denedim ama samsung hesabı oturum açma ekranı geldi :/

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Samsung oturumu aç o zaman sende.. Nihayetinde Samsung model bir telefon kullanıyorsun, Samsungmobile'da bi hesabın olması kötü bişe değil..