Kezman'a Son Talip İspanya'dan

thirteen

Öğrenci
Katılım
11 Ocak 2008
Mesajlar
67
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Akşam'ın haberine göre Fenerbahçe’nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman, ara transfer döneminde Sarı-Lacivertli kulüpten ayrılacağını açıkladı. İngiliz ve Alman kulüpleri ile görüşen Kezman, öncelikli tercihinin Premier Lig olduğunu da vurguladı. Sırp futbolcu, bir dönem formasını giydiği PSV Eindhoven kulübünün televizyon kanalı PSV TV’ye yaptığı açıklamada, Hollanda basınında Heerenveen’den transferi gerçekleşmeyen Afonso Alves’e alternatif olarak AZ Alkmaar’a gideceğine yönelik çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Bu haberler nereden çıkıyor, bilmiyorum. Eğer ben Hollanda’da yeniden futbol oynarsam o takım PSV olur. Hollanda’da PSV’den başka takımda oynamam. Bu ihtimal bu aşamada yok ama gelecekte olabilir” diye konuştu. Kezman, Fenerbahçe’den ayrılmak istediğini de belirterek, “Avrupa’yı istiyorum. Birleşik Krallık’tan birkaç takımla görüşüyorum. Ayrıca Alman kulüpleriyle de. Ama tercihim Premier Lig. Birkaç hafta içinde birşeylerin olmasını bekliyorum” diye konuştu.

ZİCO BENİ SEVİYOR
Türkiye’deki yaşantı ve futboldan hoşlanmadığını da vurgulayan Sırp futbolcu, “Zico bana saygı duyuyor ve sürekli olarak sonlarda oynatıyor. Benim mentalitemi seviyor. Ama benim bu şekilde mutlu olmadığımı da biliyor. Orada yaşamayı ve futbolu sevmek zorundasınız” dedi. Kezman, Şampiyonlar Ligi’ndeki PSV maçlarında oynamadığı için de mutlu olduğunu söyledi. Sırp futbolcu, “İnsanların iyi hatıraları koruması daha iyi. Gol atabilirdim. Ayrıca maçta istemediğiniz garip şeyler olabilir. Bazen kontrolünüzü kolayca kaybedebilirsiniz. PSV’ye karşı oynamadım ve arkamda iyi anılar bıraktım” ifadelerini kullandı.


Deportivo İstiyor
İspanya 1. Ligi, La Liga'da kötü bir sezon geçiren ve düşme hattında bulunan Deportivo La Coruna takımının transfer etmek istediği futbolcular arasında Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman da bulunuyor.

La Liga'da 18. hafta sonunda 17 puanla 19. sırada bulunan Deportivo, ligde kalmak için takıma takviye yapmak isterken, forvet adayları arasında ilk sırayı Kezman'ın aldığı öğrenildi.

İspanyol takımı, Kezman dışında Şilili Humberto Suazo, İspanyol Roberto Soldado ve Meksikalı Omar Bravo ile de ilgileniyor.


http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=38272



 

teknojen

Doçent
Katılım
28 Kasım 2006
Mesajlar
547
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
güle güle gitsin zaten pek bi işe yaramıyodu :P
 
Üst