Kezman: Benim maçım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçeli Mateja Kezman, Galatasaray karşılaşması için iddialı konuştu. Daha iyi bir takım olduklarını söyleyen Sırp golcü, kendi performansıyla ilgili olarak da, "Büyük maçlar ve derbileri severim" ifadesini kullandı.

Kulübün internet sitesinde derbi maçla ilgili değerlendirmeleri yer alan Sırp golcü, karşılaşmaya hazır olduklarını ve kendilerine güvendiklerini belirterek, ''Kendi adıma elimden gelenin en iyisini yapacağımın sözünü veriyorum. Maça tamamen hazırız. Kendimize güveniyoruz, çünkü daha iyi olan taraf biziz. Tek yapmamız gereken savaşmak. 90 dakika boyunca savaşmak, savaşmak ve savaşmak.

29323.jpg

Galatasaray'a karşı avantajlıyız. Çok iyi bir teknik direktöre sahibiz. Onların ise bazı problemleri var. Fiziksel olarak da kendimizi üstün görüyoruz. Çünkü Sant'anna bizi çok iyi çalıştırıyor ve hazırlıyor. Takımın havası da çok iyi. Fenerbahçe'nin soyunma odasında inanılmaz bir ruh var. Ayrıca çok kaliteli bir takımız. İyi ve tecrübeli oyunculara sahibiz. Bütün bunları üst üste koyduğumuzda tabii ki şampiyon biz olacağız'' şeklinde görüş belirtti.

http://www.ntvspor.net/Pages/23007.asp

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
Kezmanın oynamasını ben bir gs li olarak cok istiyorum :D

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kaybettirdiğin 2 puanı ödersin umarım Kezman.

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
kezman okadar iyide bos kaleye niye atamıyo bu adamın bos kale fobisimi var yoksa yada fenerde niye bolegoller atamıyo video daki gibi

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Yahu Kezman sen her maçta aynı şeyi söylüyosun. :P

Bu maçı almak için elimizden geleni yapmamız lazım.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Kaybetmek istiyoruz diyecek halide yok :)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ne kadar çok konuşuyor. Her hafta ayrı, sadece işini yaptığı zamanlarda seviyorum bu adamı.(Bkz. Fenerbahçe - Chealse çeyrek final deplasman maçı.)