Keşke daha önce keşfetseydim burayı...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan war0anty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

war0anty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
O kadar çok forum gezdim ki bir tek burada saygı var. Diğer forumlarda bir konu açıyorsun AMD ekran kartlı bir sistem diye. Adam geliyo RTX 2060S öneriyo. Sonra adamı uyarıyorsun AMD ekran kart olsun diye. Sonra sen bir şey bilmez oluyorsun. Daha birçok bunu gibi saçma şeyler var diğer forumlarda. Her şey para olmuş para. Ama buraya bir yarım saatimi ayırdım. Değdi arkadaş ya değdi. Sonra havada uçuşan hakaretler mi dersin, küçümseme mi dersin, yetkisi yüksek olanın sözünün geçtiği bir forum mu dersin. Daha birçok şey. Cidden daha şimdiye kadar reklam yapmadım ama buranın reklamını yaparım arkadaş. Elit yerler diye insanları kandırıyorlar sonrada çıkıp adamı bir şey bilmez ilan ediyorlar.
Neyse asıl konuya gelelim. Daha bugün bir forumda(adını belirtmeyeyim) bir konu açılmış biraz devlet büyüklerini ilgilendiren. Gittim bir iki kelime yazdım hemen 4-5 kişi yaptığım eleştiriye hakaret ettiler. Devlet büyüklerinin yaptıklarını küçümsüyorlardı. Sonra ise hemen bir savunma hemen bir küçümseme tırnak açayım adam bana ne dedi.
''Çok doğru demiş, aksini iddia eden ya kördür ya da sağır.'' adam resmen bana kör ve sağır dedi.(Bu başka konu) Adam iki ekran kartını almış test edecek. Açtığı oyuna bakın. CS:GO. Ondan sonra bıraktım zaten bu kadar da reklam yapılmaz ki.(RX 5700 ve GTX 1660 TI) Ya para falan alıyorlar ya da cidden ... CS:GO'nun işlemciye yüklendiğini bilmiyor herhalde diyeceğim ama adam Süper Moderatör... Nasıl Moderatörse. Böyle de bir itirafdı. Nerede takıldığınıza dikkat edin arkadaşlar. İyi Forumlar :D

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Burda da sponsor içerik çok :) Sponsorlu reklam içeriklerini sabit kişiler videoya alıyor oradan anlarsın. Foruma çok nadir girer yönetim. Ön yüzünde olası olarak ücretli elemanlar çalışıyor, muhtemel merhaba diyemeyeceğin. Çok farkı yok buranın sadece forum yönetimi daha samimi o kadar.

Uzatmadan hoşgeldin. Kusursuz forum yok :)

Doom99

Asistan
Reaksiyon puanı
108
CS:Go'nun işlemciye yüklendiğini nerden biliyorsun? öğrenmek istedim.

war0anty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Technopat
Mesaj otomatik birleştirildi:

A
Burda da sponsor içerik çok :) Sponsorlu reklam içeriklerini sabit kişiler videoya alıyor oradan anlarsın. Foruma çok nadir girer yönetim. Ön yüzünde olası olarak ücretli elemanlar çalışıyor, muhtemel merhaba diyemeyeceğin. Çok farkı yok buranın sadece forum yönetimi daha samimi o kadar.

Kusursuz forum yok doğru diyorsun ama orada reklamın dibine vurmuşlar. NVIDIA almayanı dövüyorlar orda. :D

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Technopat

A

Kusursuz forum yok doğru diyorsun ama orada reklamın dibine vurmuşlar. NVIDIA almayanı dövüyorlar orda. :D
Amd ile alakalı sorunlar oldugu icin onermislerdir ve 2060s nin oc ile 5700xt oyun performansini geçtiği icindir yoksa oranin hemen hemen hepsi abuk subuk kanallardan bilgi toplayan amd fanalriyla dolu ama duzgun olanlar da var elbet.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Technopat

A

Sen tecrübe fikir sorarsan tabi nvidia derler. Amd işlemci aldım bende son dönemde. Render için 10 numara sıkıntı yaşatmadı henüz. Ama gidipte ekran kartını almam yani.

Öte yandan tüküreyim o foruma. Isınamadım bıraktım. Faydalı olacağını bilsemde log-in yapmam zor.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147

Nadir giren yönetim olarak videolarda gördüğünüz kesimi belirttim.
Samimi olarak tanımladığım ise forumdakiler.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Sana hoş geldin diyelim o zaman, bizim mekanımız güzeldir, hoştur.