Keşke Ağzına Patlatsaydım

Bu konuyu okuyanlar

souris

Müdavim
Katılım
11 Ağustos 2008
Mesajlar
1,614
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
bulentderis_cuneytcakir.jpg



Derbinin ardından sahaya giren Beşiktaş yöneticisi Bülent Deriş´ten şok sözler...
“Efendiyiz diye mi başımıza bunlar geliyor? Bizi hafife alanlar, altımızda ezilecekler.”
“Cüneyt Çakır’a ‘Nasıl böyle maç yönetirsin’ dedik. Gülerek, “Olur böyle şeyler” dedi.”
“Şimdi çok pişmanım. Keşke ağzının ortasına bir tane patlatsaydım da, o düdüğü çalamasaydı.”
Ali Sami Yen Stadı’ndan 4-2’lik mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş’ta fatura hakem Cüneyt Çakır’a kesildi. Maçın son düdüğüyle birlikte sahaya giren yönetici Bülent Deriş, olay yaratacak açıklamalarda bulundu. İşte Deriş’in gündem oluşturacak sözleri:
Trabzon gibi mi yapalım?
Süleyman Seba döneminde şerefli ikincilikleri hakemler yüzünden aldık. Bilgili döneminde bir maçta 5 kırmızı kart gördük. Geçen sene 15 puanımızı çaldılar. Bu sezon başımıza gelenler belli, her maçta gaspa uğruyoruz. Efendilik yapıyoruz diye mi, başımıza bunlar geliyor! Fenerbahçe kollanıyor, Galatasaray zaten hakemlerle gidiyor. Beşiktaş orta malı mı! İnönü’de hakemleri çiçeklerle, meyvelerle karşılıyoruz, güler yüzle uğurluyoruz. Elimize sopa alıp, hata yapanı tekme tokat darp edip mi gönderelim! Trabzon, ‘Bundan sonra seyirciye sahip çıkamayız’ dedi, Eskişehir maçında yaşananları gördük. Biz de mi aynısını yapalım? Yoksa çekip, gidelim mi? Ancak konu bizimle ilgili değil. Süleyman Seba döneminden bu yana haklarımız gasp ediliyor. Bizi hafife alanlar, altımızda ezilecekler...
Tahrik etmek için uğraştı
Derbinin ardından saha içerisine kadar indik ve hakem Cüneyt Çakır’ın yanına gittik. ‘Nasıl böyle maç yönetirsin, böyle hatalar olur mu?’ diye sorduk. Kesinlikle sert bir tavrımız olmadı. Ancak adam pişkin pişkin gülerek, “Ne var ki... Olur böyle şeyler” diyerek bizimle dalga geçti, bizi tahrik etti. Şimdi çok pişmanım. Keşke farklı dilden konuşsaydım. Ağzının ortasına bir tane patlatsaydım ki, bundan sonra o düdüğü bir daha çalamasın! Yeter artık, bizi delirttiler... (fanatik)

Kaynak
 

TuningMert

Müdavim
Katılım
4 Ocak 2007
Mesajlar
5,659
Reaksiyon puanı
84
Puanları
0
Keşke,keşke....İlk kez üç büyüklerden bir takımın düştüğü duruma katılıyorum.Çünki bizde aynı durumu paylaşıyoruz.Lanet Olsun !
 

korsan12

Doçent
Katılım
15 Ocak 2008
Mesajlar
506
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
aynen derişi'me katılıyorum bi beşiktaşlı olarak
 

0ReiS0

Müdavim
Emektar
Katılım
8 Temmuz 2008
Mesajlar
5,666
Reaksiyon puanı
91
Puanları
48
Vala Bir Galatasaraylı OLarak Önce Baştakileirn Temizlenmesi Lazım Ordakiler odunmu anlamıs değilim bitanesi cıkıpta bi açıklama yapmıyor yad auyarmıyor ne ayak bunlar bugüns ize yaptılar yarın bize yaparlar BUakadar Basit:)
 
Üst