Kerish Doctor 2020 Ücretsiz 1 Yıl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zarg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zarg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kerish Doctor 2020.png

Kerish Doctor 2020 , bilgisayar bakımı için bu alandaki en umut verici eğilimleri kullanan eksiksiz bir bakım çözümüdür.
Benzersiz sistemi nedeniyle Kerish Doctor 2020, Windows'un gerçek zamanlı olarak çökmesini önler ve ayrıca kayıt defteri hatalarını yetkin bir şekilde düzeltir.

Lisans bilgisi:

• Bir yıllık ücretsiz lisans.
  • Her lisans anahtarı yalnızca bir bilgisayarda kullanılabilir (herhangi bir işletim sistemi sayısı, işletim sisteminin yeniden yüklenmesi lisansı etkilemez ve tekrar etkinleştirilebilir)
  • Sadece ev / kişisel kullanım.
  • Kayıp hediye lisans anahtarları geliştirici tarafından geri yüklenemez.
  • Lisans anahtarının kamu malı olarak gönderilmesi, değiştirme yapılmadan lisansın engellenmesine neden olabilir.
  • Birden fazla cihazda (birden fazla PC) lisans anahtarlarının toplu olarak etkinleştirilmesi, değiştirme yapılmadan lisans engellemeye neden olabilir.
Güncelleme politikası: Ücretsiz güncellemeler
Teknik destek politikası: Ücretsiz destek, ancak kayıp hediye lisans anahtarları geliştirici tarafından geri yüklenemez.
Yeniden yükleme politikası: Kısıtlama yok
Giveaway sürümü: V 4.80
İndirme boyutu: 41.8 MB
Desteklenen İşletim Sistemi ve diğer sistem gereksinimleri:

• 32-64 bit Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 (8.1), Windows 10 desteklenmektedir.
  • Programın bir yönetici hesabından çalıştırılması gerekir.
  • Program antivirüs yazılımı ile çakışmaz ve buna paralel olarak çalıştırılabilir.

Link