Kendisi küçük ama sesi büyük

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Sandisk’n yeni minik mp3 çaları Sansa Clip, küçük olduğu kadar, renkli görünümü ve başarılı ses kalitesi ile ilgi çekmeyi başarıyor.

Sandisk’in bu yeni ürünü özellikle sürekli seyahat halinde olan veya spor yaparken müzik dinlemeyi de seven kişiler için biçilmiş kaftan. Bu ürün ilk bakışta oldukça küçük boyutu ile ilgi çekiyor. Böyle küçük mp3 çalarları daha önce inceleme fırsatım olmuştu. Fakat Sandisk Sansa Clip’in benzerlerinden çok farklı olduğunu hemen söylemeliyim.
SansaClipGolfBall1234615358.jpg

Sandisk Sansa Clip ilk bakışta Apple Shuffle ve Creative Zen Stone’a benziyor.
Mini mp3 oynatıcılar sınıfına giren Sansa Clip, aynı sınıfa giren iPod Shuffle veya Creative Zen Stone ürünlerine çok benziyor. Sansa Clip, iPod Shuffle gibi bir mandal sistemine sahip. Bu mandal sistemi sayesinde, ürünü gömleğinizin yakasında bile taşıyabiliyorsunuz. Buna ek olarak siyah, kırmızı, pembe ve mavi renklerde bulunabiliyor. Ayrıca 2 Gbyte kapasitenin yanı sıra 4 ve 8 Gbyte’lık kapasitelerde de satılması planlanıyor.
Buraya kadar her şey gayet normal. Sansa Clip, ilk bakışta çok da farklı görünmüyor. Oysa ek özelliklere baktığımda onun bırakın farklı olmayı üstün olduğunu bile söyleyebilirim.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
ECEVİT BIKTIM??

mesaj sayısı 4 ...

hangisine şaşırsam..SDN ofisine yeni atamamı var:D