Sardaukar
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 903
Bilinen fıkradır ama bir kez daha hatırlayalım. Çok hasta olan temel çocuklarımı Bir türlü ikna edemez. Her "hastayım" deyişinde evlatları "aslan gibisin. Hiçbir şeyin yok" derler. Ölür Temel... Vasiyeti üzerine mezar taşında şöyle yazar: "Hastayum tedum Hastayum tedum İnanmadinuz... N'oldi?"... İstanbul Bahçelievler'de 7 katlı bir bina durduğu yerde çöktü. 26 Eylül 2019 peki 5.8'lik Depremde yıkılmadı ama. Ağır hasar gördü. ekonomik krize gidiyoruz… depremde binalar yıkacak. Kanal İstanbul bir facia… Suriye’ye bulaşma… Türk Dışişleri Milli Savunma Bakanlığı İdlib’de ateşkesten söz ediyorlar. Yani tedavi yok. Ateşi düşüren aspirin Türban ilkokullara kadar girdi. Ben giyim kuşam ve yaşam tarzı özgürlüğünden yanayım ama bu çocuklar bu türbanı kendi rızalarıyla tercih ediyor olamazlar. Kanuni reşit olma yaşına kadar çocukların türbanı yasaklanmalı. Çünkü ülkeyi kindar ve dindar nesil yetiştirme amacındaki bir kafa yönetiyor. Bu gelişmeler felaket… Ekonomist Yazar Memduh Bayraktaroğlu'ndan ekonomi, siyaset ve hayat üzerine fıkralar, anekdotlar ve hikayelerle dolu renkli yorumlar...