Kendimi tanıtmayı unuttum yahu :)

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Merhaba değerli SDN üyeleri uzun zamandır bende SDN nin içindeyim ama birtürlü kendimi tanıtmak kısmet olmadı daha doğrusu bundan sonra tanıştığımıza memnun oldum desem yeridir:D kısaca ismim İsmet. Kayseriliyim ama Antalya'da ikametgah ediyorum 20 yaşındayım bisiklet sürmek futbol vazgecilmezlerimdir Fenerbahce taraftarıyım şubatta Allah kısmet ederse Askere gideceğim... benden şimdilik bu kadar:yes:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hoş geldin. Forum Kurallarını oku. :D:D:D

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
okudum AliA sağol :D:D

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Hoş geldin Jeton sonradan düşüyor heralde dünde bir arkadaş açmıştı böyle bir konu :)

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bi de bu moda oldu :)

iiii bkalım seni tanıdığıma memnun oldum. kayserinin neresinden bide antalyanın neresinde oturuyosun

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bi de bu moda oldu :)

iiii bkalım seni tanıdığıma memnun oldum. kayserinin neresinden bide antalyanın neresinde oturuyosun

antalyanın kütükçü mahallesi mazıdağında oturuyorum kayseri merkez fevzi çakmak findukfaresi pesimiytle arkadaşımız şimdi bi de bu moda oldu demiş ben işin modasında sodasında değilim kolay kolay beğenmediğim bi sitedede konu açmam onun için bana böyle şeyler söleme bu siteye her gün en 5-10 kişi üye oluyordur herkeskendini tantıyor niye çünkü tanışalım görüşelim bölümü var :yes::clover::flowers:

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
tanıştığımıza memnun oldum :)

bende desperado64 bu arada desperado filminden de bi sahneyi hiç unutmam desperado bara giriyor bana bi bira versene diyo veriyo desperado tadı sidik gibi bunun diyo barın sahibide sidik zaten diyor desperadoda hımm öle mi diyo gitar kılıfından silahı çıkarıyor ortalık karışıyordu kırılmadık şişe kalmamıştı al sana sidik :D:D:D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben geldim deyip bir daha uğramayanlara hoşgeldin diyoruz da snein gibi forumdan aşina olduğumuz üyeye neden memnun olduk demeyelim

Memnun olduk efenim:)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hoş geldin kardeş.:)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Hoş geldin buna da şükür :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Utanmasam bende "Ben geldim!" diyecem, çünkü ben böyle bir şey yapmamıştım, bilmiyordum.

Direkt olaya daldık kimsede bişey dememişti,"sen bunun için mi üye oldun?" gibisine...

Neyse müşerref olduk efendim....

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
teşekkürler bi ara bende tanıtırım kendimi

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Memnum oldum. Bu aralar bende böyle bir konu açacağım sanırım...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
ya madem ortak birşey açalımda herkes oraya yazsın :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
evet mesela SDN Geç Tanışanlar olabilir :D

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Utanmasam bende "Ben geldim!" diyecem, çünkü ben böyle bir şey yapmamıştım, bilmiyordum.

Direkt olaya daldık kimsede bişey dememişti,"sen bunun için mi üye oldun?" gibisine...

Neyse müşerref olduk efendim....
İşte bende onu düşünerek böyle yaptım evet lap diye bunun için mi geldin bunu söylemek için mi üye oldun derler diye :D:D asıl ben müşerref oldum sizlerle tanıştığıma...