Kendimi dünyadaki en şansız kişi olmaliyim

Ulassecgin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hiç bir zaman iyi bir şey olmuyo oluncada korkuyorum artik bir insanin hayatinda her şey ters gudermi bıktım artık bi kerede şans benim yüzüme gülsün ne dersem tersi cıkıyo mesela şansızlıkla örneklerim:

1-telefonuma zoru zoruna rom yukledim şarj soketi bozuldu
2-telefonumu satcaktim site artik kredi karti olmadan satamiyorsunuz dedi
3-diyer acdigim konulara bakin ordada hep sorun var
4- buraya hepsini yazsam baya bir süre geçer

Artik hep mutsuzum hiç iyi bir şey olmuyo hep mutsuzum

Mutlu olduğum anlar nadir oluyo

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bunlar hayatın cilveleri herkesin başına geliyor bu ufak şeyler için dert etmemen lazım

Ulassecgin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunlar hayatın cilveleri herkesin başına geliyor bu ufak şeyler için dert etmemen lazım
Tamam ama sürekli kötü bir şey oluyor bir iki kere olsa hadi neyse iyi bir şey oldu diyorum ardindanda kotu bir sey oluyo bıktım artuk

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
mutluluğu telefonun şarj deliğinde alış veriş sitelerinde arama bro, mutluluk başka yerlerde belki bir dişinin iki memesinde bir gülüşünde

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Sana bir öğüdüm var evlat bugünden tezi yok önce hastaneleri sonrada mezarlıkları bir ziyaret et.Hayatın nasıl bir şey olduğunu öyle iyi anlatırki bu ikisi.Hemen iyi olursun ve moralin düzelir.Saygılar.

Ulassecgin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Artik o kadar sorun etmiyorm daha cok kafama takmamaya calisiyorum bos veriyorum hayatimdaki izledigim yol artik carpediem

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Hiç bir zaman iyi bir şey olmuyo oluncada korkuyorum artik bir insanin hayatinda her şey ters gudermi bıktım artık bi kerede şans benim yüzüme gülsün ne dersem tersi cıkıyo mesela şansızlıkla örneklerim:

1-telefonuma zoru zoruna rom yukledim şarj soketi bozuldu
2-telefonumu satcaktim site artik kredi karti olmadan satamiyorsunuz dedi
3-diyer acdigim konulara bakin ordada hep sorun var
4- buraya hepsini yazsam baya bir süre geçer

Artik hep mutsuzum hiç iyi bir şey olmuyo hep mutsuzum

Mutlu olduğum anlar nadir oluyo
Olur Böyle Ufak şeyler takma kafana salla gitsin Önemli Olan Sağlık ve Huzur bu 2 si olsun Gerisini Kafana Takma Gelir Geçer her şey'i kafana takarsan fazla yaşamaz hastalanırsın fazla sürmez ölürsün bazen bazı şeyleri takmıyacaksın kafana sallamayıda bileceksin salla ve yaşamana bak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sen bunlarla kendini en şanssız kişi görüyorsan çok saf biri olmalısın. şanssızlığın bu seviyedeyse al öp başına koy.