Mikail_Ebrinç
Profesör
8.300 TL konsol 600 TL oyun ve dahası
Test yaptım anksiyet bozukluğu hafif.Eğer özel bir problemin yoksa muhtemelen yaşın ile alakalı bir durum olduğuna eminim. Ben de senin yaşlarındayken kendimi bazen çok zeki hissederdim bazen de çok aptal ve ezik hissederdim. Kişiden kişiye göre değişen saçma sapan hisler bunlar
Ha bir de şu da var yaygın anksiyete bozukluğu olabilir. Maalesef günümüz dünyası yüzünden ufacık çocuklarda bile psikolojik sorunlar gözüküyor. Mutlaka uzman desteği almayı ihmal etme.
İnternetten saçma sapan testlerden yaptırmadın dimi?Test yaptım anksiyet bozukluğu hafif.
Yok internetten değil. Nasıl hamile çıktın yaİnternetten saçma sapan testlerden yaptırmadın dimi?En son midem bulandığı için internetten araştırma yaptım, erkek halimle hamile çıktım dedim yuh artık
Uzmandan aldıysan (psikiyatr,psikolog) tamamdır.
Erkek girdiğim halde çıktı sen düşün gerisini. :/ Yalnız böyle sorman bile içimi ürpertti aman değiştirelim konuyuYok internetten değil. Nasıl hamile çıktın ya
Erkek mi yoksa kız söyledi mi ? Kaç aylık hamilesin![]()
Pandemi yüzümden psikolojimiz bozulmuşArkadaşlar kendimi çok mutsuz, üzgün ve garip hisediyorum. İçimden ağlamak geliyor. Ama nedeni ne bilemiyorum.
Yaşım: 15
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizde hiç böyle oluyormu ?
Saol teşekkürler sende dikkat et kendineErkek girdiğim halde çıktı sen düşün gerisini. :/ Yalnız böyle sorman bile içimi ürpertti aman değiştirelim konuyuİnternetin saçmalıkları işte bazen oluyor.
Tekrardan geçmiş olsun, dikkat et kendine![]()
Takip ettim arasa sıra muhabbet ederizErkek girdiğim halde çıktı sen düşün gerisini. :/ Yalnız böyle sorman bile içimi ürpertti aman değiştirelim konuyuİnternetin saçmalıkları işte bazen oluyor.
Ben bir deniz atımıyım? (O sırada düşündüğün)Erkek girdiğim halde çıktı sen düşün gerisini. :/ Yalnız böyle sorman bile içimi ürpertti aman değiştirelim konuyuİnternetin saçmalıkları işte bazen oluyor.
Nedeni Corona.Arkadaşlar kendimi çok mutsuz, üzgün ve garip hisediyorum. İçimden ağlamak geliyor. Ama nedeni ne bilemiyorum.
Yaşım: 15
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizde hiç böyle oluyormu ?
Birşey sotabilirmiyim ?Ergenusluk dönemi başlıyor olabilir
Ya bilemiyorum. Bir an mutlu oluyorum sonra birden çok üzgün.depresyona girmişindir belki
Hayır depresyondan daha hafifdepresyona girmişindir belki
hocam pc niz varsa pcde böyle hikayeli oyunlar oynayın insanı başka bir dünyaya çekiyor ben skrim başladım sanki başka bir dünyadaymışım gibi efsaneYa bilemiyorum. Bir an mutlu oluyorum sonra birden çok üzgün.
Tamam teşekkürlerhocam pc niz varsa pcde böyle hikayeli oyunlar oynayın insanı başka bir dünyaya çekiyor ben skrim başladım sanki başka bir dünyadaymışım gibi efsane
Evet?Birşey sotabilirmiyim ?
Hocam şuanda benim ekranımda İçerik Ekibi rozetiniz gözükmüyor bir hata olabilir söyeleyeyim dedim.Kabz halindesin (internetten ne olduğuna bakabilirsin).