Kendimi bazen tipsiz işeyaramaz hissedıyorum

buleri20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar sureklı kendımı kotu buluyorum neden bılmıyorum ama bu duygu bırden gelıyo gun ıcınde kendımı cok ıyı hıssedıorum ama bı an gelıo sankı cok tıpsızmısım gıbı ezılıp buzuluorum moralım bozuluyo ve bu genelde hep yanlızken oluyor oyle kızlarla konusamayan bırıde degılım kımseden cekınmem ama yanlız kalınca bıde arkadas ortamında fotograf cekelım felan dedıklerınde kacıcak yer arıyorum ama kendım fotografımı cektıgımde ıyı cıktıgımı dusunuyorum ole karmasık seylerkı suanlık bu kadar geldı aklıma tavsıyenız varmı

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bir psikolog ile görüşmen gerek, cidden çok faydası olur..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bazen hissediyorsan sorun yok. bır keresinde maradona bile demişti kendini ara ara işe yaramaz ve çirkin hissettiğini. iyidir iyidir takma kafana

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Yaşın daha küçük ve bedenin henüz gelişmesini tamamlamamış. Kendini ileride (Bedenin tam geliştiğinde) Arnold Schwarzenegger gibi görmek istiyorsun, ama bundanda fazla ümidin yok. Aynaya baktığında, kendini görmek istediğin gibi göremiyorsun. Bu da seni umutsuzlaştırıyor. Seni korkutan, veya endişelendiren, ilerisini görememek. Hayatın her aşamasında buna benzer duygular yaşarsın.