drocco
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 991
Maximum 500 TL civarı var mı tavsiyeniz? Şekil durması önemli yani biliyorsunuz saati aksesuar olarak kullanıyoruz.
Djital mi analog mu mekanik saat mi arıyorsun?Maximum 500 TL civarı var mı tavsiyeniz? Şekil durması önemli yani biliyorsunuz saati aksesuar olarak kullanıyoruz.
Maximum 500 TL civarı var mı tavsiyeniz? Şekil durması önemli yani biliyorsunuz saati aksesuar olarak kullanıyoruz.
Şekil dursun yeter yazmış sadeceDjital mi analog mu mekanik saat mi arıyorsun?
Bundan babamda almiştıFiyat uymuyor ama konuyu es geçemedim şunu tek geçerim ?
Diesel DZ4318 Erkek Kol Saati Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Diesel DZ4318 Erkek Kol Saati en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Acaba nasıl dururFiyat uymuyor ama konuyu es geçemedim şunu tek geçerim ?
Diesel DZ4318 Erkek Kol Saati Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Diesel DZ4318 Erkek Kol Saati en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bunun rengi çok cırtlak değil mi :SDiesel DZ1895 Erkek Kol Saati - Saat ve Saat
Bu aralar şu Diesel modeli hoşuma gidiyor ancak bütçeye uygun değil. Bu tarz bir saat hoş olabilir.![]()
Bu güzel görünüyorErkek Spor Saat Fiyatları ve Spor Saat Modelleri - Saat ve Saat
En iyi erkek spor saat modelleri Saat ve Saat güvencesiyle kapınızda. Ücretsiz Kargo, Hızlı Teslimat ve İade Garantisi.www.saatvesaat.com.tr
Farklı rengi olması gerekiyor, kırmızı da görmüştüm..Bunun rengi çok cırtlak değil mi :S
Bunu arkadaşıma hediye almıştım harbi şekil duruyor oAcaba nasıl durur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun rengi çok cırtlak değil mi :S
Ya aslında para önemli değil 1.000 TL ye kadar alırım sanırım
Bu güzel görünüyor
Emin ol harika duruyor orjinalse ama orjinal değilse çin malı gibi parlar dandik durur.Şuan kolumda seiko 5 serisinin snzg17j efsanelerden bir saati var yıllardır güzel saattir ama şekil dersek konu değişir bu diesel her türlü şekil açısından 10 basar.Acaba nasıl durur
Bunun rengi çok cırtlak değil mi :S
Ya aslında para önemli değil 1.000 TL ye kadar alırım sanırım
Bu güzel görünüyor
Saat ve saatten alabilirsiniz yada kendilerinin online satış sitelerinde mağazaları varsa oradan da alabilirsiniz.Çünkü resmi distribütör kendileri oluyor başka satıcılardan ucuza alayım derken replika kötü ürünle kazıklanmamaya dikkat etmek lazım.Peki herhangi bir mağazadaki fiyatla internetten hepsiburada vs fiyatı aynı olur mu bide güvenebilir miyim internete sizce?
G shock lar gerçekten efsaneSaat hevesimi alıp unutmuştum ne güzel yine tam 15 saat durmadan baktım değişik modellere gerçekten çok şık saatler var ama genelde 1000tl ile 2500 tl arası değişiyor.
Anneme de saat lazımdı tabi onun için de baktım en son şunu daha bugün aldım bakalım nasıl olacak ne zamandır g shock kullanmak istiyordum ?
![]()
GD-400-1 | G-SHOCK DİJİTAL GD-400 Serisi | CASIO TURKEY
G-SHOCK koleksiyonundaki modeller genç kaykay ve diğer sokak sporları meraklıları arasında son derece popüler olan kadran koruyucularına sahiptir. Klasik tasarımlar beş farklı renk çeşidi seçeneğiyle yenilendi. Bu modellerde kordonun saatle birleştiği noktada saati arkasına gelebilecek...www.casio-intl.com
Ben ilk defa aldım bakalım nasıl çıkacak çok daha ilgi çekici modelleri var ama çok pahalı bütçe dayanmaz geldiğinde de atarız artık birkaç fotoğraf ?G shock lar gerçekten efsane
babama doğum gününde almıştım halen kullanıyor sapasağlamBen ilk defa aldım bakalım nasıl çıkacak çok daha ilgi çekici modelleri var ama çok pahalı bütçe dayanmaz geldiğinde de atarız artık birkaç fotoğraf ?
Bu arada konudaki dizel modeli vardı 3 ayrı rengi olan onu biraz araştırdım yabancıların da yorumlarını okudum gün ışığında görülmesi çok zor diyenler olmuştu.
Snzg17j modeli bende şuan kullanıyorum gerçekten efsane bir serinin efsane modellerinden biri ama nazik davranmak lazım ekranı hep çizildi artık annem kullanacak kendisini arada değişiklik iyidir ?Seiko dan başkası yalan![]()