Kendi Yaptigim Alisveris Sitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
www.secmekserbest.com
Kendi yaptigim alisveris sitesidir arkadaslar. yanlis anlasilmasin reklam amaci ile yazmadim buraya zaten iddali bir site degildir. Amatorce hazirlanmistir, simdiye kadar 10$'lik satis yaptim. Kredi karti ile alsiverisin olmamasi en buyuk eksikliklir ama ne yapalim, simdilik boyle.. Basit oneri ve elestirilerinizi ogrenebilirmiyim?

azamiturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
feed back kısmını ekle ve yüksek tut kapıda ödeme seçeneğini artır daha iyi yerlere gelirsin ;)

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kapida odeme secenegi icin kargo firmalariyla falan anlasmam gerekiyormus, bunun icinde fatura bilgisi vs gerekiyor. ben su an bir sirket yada firma degilimki:(

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bu scripti kullanan daha profesyonel firmalar da var piyasada.
mesela "ucuzlukcanavari.com"
o siteyi benim arkadaş yapmıştı. aynı script ile.
çok geliştirilebilir bir script diyorlar.
adam Arena Connact ekledi, sanal pos ekledi, paypal filan ekledi :D
sen de o siteyi örnek al bence.
en azından tasarım olarak.

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Okuduğum kadarıyla yurt dışından ürün getiriyormuşsun. Ben ciddi bir müşterin olabilirim.Detayları pm de konuşalım

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Başarılar dilerim. Tasarım fena değil gerçekten :) Kolay gelsin :)

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
soldaki kategori kısmı ve logo hariç tasarım iyi görünüyor.logo biraz daha kaliteli resim olsun yani çok fazla sıkıştırılmış kalite düşmüş birde kategoriler kısmını 123 diye sıralamazsan daha iyi.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ilginç ürünlerinde var. anahtarlıktaki bambu mesela bana ilginç geldi. başarılar dilerim.

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kapida odeme secenegi icin kargo firmalariyla falan anlasmam gerekiyormus, bunun icinde fatura bilgisi vs gerekiyor. ben su an bir sirket yada firma degilimki:(
Aha yakaladım.. Vergi dairesine açılış yapılmamış, korsan satış.. Cezası ağırdır :D

YeniBir Osmanlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kategorilerdeki numaralandırma kaldırılmalı.
Seçmek serbest yazısı ve logo hem değişmeli hem de yeri değişmeli.
Görsellik açısından grafikler daha da iyileştirilebilir.

Ama beni asıl şu cümle şaşırttı ve memnun etti:

Bir grup genç girişimci olarak, ülkemizdeki işsizlik sonucu kahvede çay ve sigara ile vakit öldürmek yerine online alışveriş sektöründe çeşitli çalışmalar yapmaya karar verdik.

Gerçekten helal olsun. Kahvehanelerde tüttürüp zaman öldüreceğine
böyle yararlı çalışmalar yaparak insanlığa hizmet ediyorsun.
Seni yürekten kutluyorum. Keşke sitende ihtiyacım olan ürünler satılsa ve ben de alsam ... Hayırlı işler, bol kazançlar ... :)

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Yorum yapan tum arkadaslara tesekkurler. Ben isin esasinda televizyon sektorunde calisiyordum, askerden temmuzda geldim ve is ariyorum ve bulana kadarda bos durmayip birseyler yapayim dedim. Bos bos oturmakla bir yere varamayiz. Belki bir yerden tuttururuz diye ugrasiyorum. Kagitlar bastirdim dusuk bir ucretle evlerde bilgisayar icin teknik servise gidiyorum. Ote yandan bu internetten alisveris isini hep merak ediyordum vakitide bol bulunca kafa yordum 1 ay kadar ugrastim. Bu scriptin iyi bir adim olacagini ogrendim. Sitenin maliyeti yaklasik 100'tlye mal oldu. Yurt disindaki bir arkadasim araciligi ile urunleri getirtiyorum. Biraz daha para kazanabilsem yani sermaye yaratabilsem urunlerden bir miktar toparlayip yurt disindan gondertmek yerine kendim
gondermek istiyorum. Cunku mail atan bircok kisi kredi karti olmayisindan ve gonderim suresinden yakiniyor. Kredi karti su an mumkun degil ama gonderim suresini kisaltmak icinde urunlerden almam icin yaklasik olarak 500 tl falan gerekiyor Oda bende yok :) Yeniden kendi alanimda i$e baslasam dahi bu i$ beni sardi ve ilk maasimin tamamiyla siteme yatirim yapicam, daha iyi bir hale getiricem. Gecici bir heveste degilim yani..

Kategorideki 1, 2, 3'u degistirecektim zaten ama unutmusum. Gozumden kacmisti siz soyleyince gordum hemen duzelttim. Logo icinde arastirdim logo tasarimi icin ogrenci arkadaslar bile hakli olarak yaklasik 100tl istiyorlar. Bende maliyeti dusuk tutmak acisindan kendim yaptim. Kotu oldu biraz ama para acisindan daha iyisini bulana yada yapana kadar simdilik bunu kullanicam..

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
içerik yönetimi ve mağaza olarak magento commerce kullan ilerisi içinde iyi bir adım atmış olursun

tetrapanazomi

Asistan
Reaksiyon puanı
26
belki kullanmak istersin. en azından bedelsiz... :)

secmekserbestlogo.jpg

secmekserbestlogo.jpg

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
cnr ben bu baykuşlu saati beğendim mesela ben antalyadayım fiyatı 10 tl yazıyor bu ürün bana geldiğindede 10 tl ödüyecem demi yoksa kargosu vırtı zırtıyla kaç tl oluyor...

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
cnr ben bu baykuşlu saati beğendim mesela ben antalyadayım fiyatı 10 tl yazıyor bu ürün bana geldiğindede 10 tl ödüyecem demi yoksa kargosu vırtı zırtıyla kaç tl oluyor...
Pm attim..

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
logodeneme.png

logo2qj.png

Beğenmediğin yerler varsa değiştirebilirim önemli değil:)

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
tetrapanazomi ve skys, cok ama cok tesekkur ederim, ellerinize saglik cok mutlu oldum ve hangisini kullansam karar veremedim. gercekten 3'ude cok harika... desteginiz icin cok tesekkur ederim

tetrapanazomi

Asistan
Reaksiyon puanı
26
cnr hiç önemli değil.

skys, road runner'lı logo güzel bence... Onun önündeki sepeti kaldır, ağzına da aşağı sarkan bir hediye paketi yerleştir. Çok güzel olur.
Sitenin içeriğini hediye paketi ile daha iyi anlatabiliriz diye düşünüyorum.

çalışmaya devam :)