Bowen32
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 3
Merhaba arkadaşlar ben kendi torrentimi yapmak istiyorum ancak izleyiciye ne ekliyceğimi bilmiyorum ve o yüzden torrent başlamıyor
yardım edebilirmisiniz ?
Öyle yaparsan standart utorrentin tracker listesi görebiliyor benim videodaki gibi yaparsa özel siteler içinde upload yapabilir.Dostum olay çok basit. U torrent indir üstte torrent oluştur yazıyor ona bas. İstediğin dosyaları seç tamam de. Sana masaüstüne bir torrent dosyası açacak. Onu internete upload yapıyorsun indiren kişi senin torrenti yüklemeye başlıyor. Ama bu arada sende u torrenti kapatmamalısın en azından belli bir paylaşım sağlanana kadar![]()
Dostum olay çok basit. U torrent indir üstte torrent oluştur yazıyor ona bas. İstediğin dosyaları seç tamam de. Sana masaüstüne bir torrent dosyası açacak. Onu internete upload yapıyorsun indiren kişi senin torrenti yüklemeye başlıyor. Ama bu arada sende u torrenti kapatmamalısın en azından belli bir paylaşım sağlanana kadar![]()
Dostum olay çok basit. U torrent indir üstte torrent oluştur yazıyor ona bas. İstediğin dosyaları seç tamam de. Sana masaüstüne bir torrent dosyası açacak. Onu internete upload yapıyorsun indiren kişi senin torrenti yüklemeye başlıyor. Ama bu arada sende u torrenti kapatmamalısın en azından belli bir paylaşım sağlanana kadar![]()