Kendi geliştirdiğim oyun hakında görüş ve önerilerinize ihtiyacım var

Bu konuyu okuyanlar

arda005

Öğrenci
Katılım
3 Ağustos 2015
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Öncelikle biraz kendimi tanıtayım. Çünkü beni bir anlık hevesle dandik bir oyun geliştiren birisi olarak tanımanızı istemem. 19 yaşındayım ve 8 senedir programlama ile ilgileniyorum. Çocukluğumdan beri oyun ve program yapıyorum. Fakat Bunlar yayınlamak amaçlı değil. Programlamayı öğrenmek içindi.

Şimdiyse gerçekten yayınlamak için çalıştığım büyük bir projenin altına girdim. Fakat işin programlama kısmına oldukça hakim olsam da görünürlük ve dağıtım konusunda kafamda çok büyük soru işaretleri var. Ayrıca birilerinin mevcut projede eklenmesi veya çıkartılmasını istedikleri şeylerden de haberdar olmam çok iyi olabilir. Bu yüzden bu konuyu açtım. Genel olarak yardımınızı istediğim şeyler şunlar.(Hepsi hakkında bir şeyler yazmanıza gerek yok. Bildiğiniz konuda doyurucu bilgi vermeniz tercihim.)

Not2: "Sen bunları yabancı kaynaklardan neden araştırmadın? Böyle yazılımcı mı olur?!" diyen arkdaşlar kesinlikle çıkacaktır. Yabancı kaynaklarda saatlerce araştırdım. Ve çok iyi bilgilier buldum. Benim istediğimiz Türk oyuncularla da iletişime geçmek ve bilgi almak.

1-Kickstarter ülkemizde kullanılamadığı için altarnatifleri hakkında bilgi.(ÖRN:Arıkovanı var. Sanırım Türkcell'in)
2-Steam'da oyun yayınlanması ile ilgili bilgi.
3-Oyunun reklamını yapma hakkında bilgi.
4-Oyundan eklenmesini veya çıkartılmasını istediğiniz şeyler ve oyunlar ilgili her türlü öneri.
5-Ve en önemlisi GameMaker yazım diline hakim(genel olarak Java veya C++'a benzer onları bilenler çabuk kavrarlar bu dili) olup oyuna ortak olmak isteyen geliştiriciler.

Oyun videosunun linki aşağıda oradan izleyebilirsiniz.
Not: Videodaki FPS düşüklüğü tamamen video çekme programı ile ilgili. Oyun normalde her sistemde(telefon,tablet dahil) rahatlıkla 60 FPS çalışacak derecede optimize edildi.

Video Linki=https://www.youtube.com/watch?v=6Cl85RuwkTE&feature=youtu.be
 
Üst